Gebzespor'a Taraftar Sahip Çıktı - Son Dakika
Spor

Gebzespor'a Taraftar Sahip Çıktı

Gebzespor\'a Taraftar Sahip Çıktı

Spor Toto İkinci Lig'den düşen ve maddi imkansızlık içerisinde bulunan Gebzespor'un taraftarlar derneği Başkanı Recep Avcı, Gebzespor Tesisleri'nde bir basın açıklaması yaptı.

19.07.2011 16:28

Spor Toto İkinci Lig'den düşen ve maddi imkansızlık içerisinde bulunan Gebzespor'da, taraftarlar derneği başkanı Recep Avcı "56 yıllık bir tarihi ile yaşadığımız şehrin tek profesyonel takımı olan Gebzesporumuz, tabiri caizse bir kaos içinde bulunmaktadır" dedi.

Avcı, bir grup taraftar ile Gebzespor Tesisleri'ne gelerek basın açıklaması yaptı. Gebzespor'un çıkarları için geldiklerini ifade eden Avcı, endüstriyel futbol kültürünün kulüpleri borç batağına soktuğunu, Gebzespor'un da bu oyunun içerisine sokulduğunu belirtti.

Gebzespor'un büyük maddi sıkıntı içerisinde olduğunu anlatan Avcı, şunları kaydetti:

"Sezon öncesi yaşanılan bu sıkıntılar, anlık çareler ile giderilmiş ama pisliği temizlenmemiş ve gizlenerek bir yerlere süpürülmüştür. 56 yıllık bir tarihi ile yaşadığımız şehrin tek profesyonel takımı olan Gebzesporumuz, tabiri caizse bir kaos içinde bulunmaktadır. Son yıllardaki yönetim zihniyetleri, kendi düşünceleri ile gelinen durumun içler acısı olduğunu özetlemekten kaçınmazken, kulübün bu durumda olmasındaki temel etkenin kendileri olduğunu bilmelidirler. Bugün burada bulunuyor oluşumuz, artık suçlu aramak değil, kurtarıcı olmak içindir.

Şimdiye kadar sesimizi çıkarmadıysak büyüklerimize ve protokolümüze güvendiğimiz içindir. Ama bakıyoruz ki, kurulmuş bir dizi senaryo içinde oynanan oyunlar, kulübün kapatılması gibi dedikoduları çıkarmıştır. Buradan şunu açıkça belirtmek isteriz ki, Gebzespor'u kapatacak yürek daha dünyaya gelmemiştir. Hiçbir aklın böyle bir şeye gücü yetmez yetemez. Gebzespor kişilerin değil halkın takımıdır. Gebzespor kulübüne talibiz ve buradayız. "

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gebzespor'a Taraftar Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement