Gojko Kacar Japonya'da - Son Dakika
Spor

Gojko Kacar Japonya'da

Gojko Kacar Japonya\'da

Hamburg’da bu sezon fazla forma şansı bulamayan Sırp futbolcu Gojko Kacar, J-League takımlarından Cerezo Osaka’ya transfer oldu.

21.02.2014 22:30

Diego Forlan sezona hazır

Kariyerinin son 6 yılını Hertha Berlin ve Hamburg formalarıyla Bundesliga'da geçiren ancak bu sezon Hamburg'da forma şansı bulmakta oldukça zorlanan Sırbistan Milli Takımı oyuncusu Gojko Kacar, Japon Ligi takımlarından Cerezo Osaka'ya kiralandı.

27 yaşındaki oyuncu, 2008 yılında Vojvodina'dan Hertha Berlin'e transfer olmuş ve Almanya macerasına başlamıştı. 2010 yılında Hamburg'la sözleşme imzalayan Sırp golcü, ilk iki sezonunda kadroda düzenli olarak yer buldu. Ancak geçen sezon bileğinin kırılması sonucu uzun süre futboldan uzak kaldı ve ligde ancak 3 kez forma giyebildi. Bu sezon Bert van Marwijk döneminde 23 yaş altı takımına düşürülen ve hiç forma şansı bulamayan Kacar, sonunda ayrılma zamanı geldiğini farketti ve Cerezo Osaka ile sözleşme imzaladı. Kiralık sözleşmesi Japonya'daki sezon sonuna kadar geçerli olacak. Kacar aynı zamanda 25 kere de milli takım formasını giymiş ve 2010 Dünya Kupası'nda mücadele etmişti.

Cerezo Osaka daha önce de dünyaca ünlü yıldız Diego Forlan'ı ve Avustralyalı genç yetenek Mitch Nichols'u renklerine bağlamıştı. Tarihinde hiç J-League şampiyonluğu bulunmayan ve geçen sezonu dördüncü bitiren takım, bu sezon başında Kacar'ın vatandaşı ve FC Tokyo'nun hocası Ramko Popovic'i teknik direktörlüğe getirmişti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Gojko Kacar Japonya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement