Hakemlerin Kongresi Ertelendi - Son Dakika
Spor

Hakemlerin Kongresi Ertelendi

Hakemlerin Kongresi Ertelendi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin (TFFHGD) olağanüstü genel kurul toplantısı, çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle haftaya ertelendi.

24.11.2011 13:18

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin (TFFHGD) olağanüstü genel kurul toplantısı, çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle haftaya ertelendi.

Genel merkezi Eskişehir'de bulunan TFFHGD'nin bugün Anadolu Üniversitesi Spor Salonu'nda yapılması planlanan olağanüstü genel kurul toplantısı, yeterli sayıda delegenin katılmaması nedeniyle gerçekleşemedi. 393 delegesi bulunan derneğin olağanüstü genel kurul toplantısı 1 Aralık 2011 tarihine ertelendi.

TFFHGD Genel Sekreteri Murat Söylemez, Türkiye'nin 78 vilayetinde örgütlenmelerinin olduğunu söyledi.Siyasi partilerden sonra en fazla teşkilatlanmaya sahip bir dernek olduklarını ifade eden Murat Söylemez şunları kaydetti:

"Derneğimizin 10 bini aşan üyesi, 393 delegesi bulunmaktadır. Yönetim kurulumuz olağanüstü genel kurul kararı aldı. Bunun için Merkez Hakem Kurulu ile görüşerek bu tarihte karar kıldık. Fakat bazı aksaklıklardan dolayı salt çoğunluk ilk toplantıda sağlanamadı. Bu nedenle genel kurulumuzu önümüzdeki haftaya erteledik. Önümüzdeki hafta Perşembe günü futbol federasyonumuz ve merkez hakem kurulu ile kol kola girerek bu işi çözümleyeceğiz. Hakem camiasına, üyelerimize yakışan bir liste ile hizmetlerimize devam edeceğiz."

TFFHGD Genel Başkanı Dursun Cumali Sucu da yaptığı açıklamada, mahkeme kararı ile daha önceden görevin kendilerine verildiğini söyledi. Sucu, "Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu ile görüşmelerde bu salona kol kola gireceğimizi söyledik. Bunu basında kendisi de deklare etti. Bugün çoğunluğu sağlayamadık. Önümüzdeki hafta bu salonda camiamıza yakışan bir şekilde seçimimizi yapacağız. Herkesin kafasındaki soru işaretini de silmiş olacağız" diye konuştu.

KA-HT(EK/Aİ) - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Hakemlerin Kongresi Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement