İlk Maçlar Tamamlandı - Son Dakika
Spor

İlk Maçlar Tamamlandı

İlk Maçlar Tamamlandı

Dünya Kupası’na katılabilmek için play-off turunda karşılaşan 8 takım, iki ayaklı oynanan mücadelelerin ilk ayak karşılaşmalarını tamamlandı.

16.11.2013 01:10

Can Mutlu'nun maç yorumu için tıklayın...

Dünya Kupası'na katılabilmek için play-off turunda karşılaşan 8 takım, iki ayaklı oynanan mücadelelerin ilk ayak karşılaşmalarını tamamlandı.

Kazanan Ronaldo

Gecenin sonucu en merakla beklenen karşılaşması Portekiz- İsveç maçında galip gelen taraf ev sahibi oldu. Kulüp takımları ile adeta şov yapan Ronaldo ve Ibrahimovic'in karşı karşıya geldiği karşılaşmada Portekiz, süper yıldızı Ronaldo'nun son dakikalarda attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı ve ikinci maçlar öncesi avantajı kaptı. Portekiz'de Fenerbahçeli oyuncular Bruno Alves ve Raul Meireles karşılaşmaya ilk 11'de başlarken, Beşiktaşlı Almeida ve Galatasaraylı Bruma ise yedek kulübündeydi. Ayrıca eski Galatasaraylı Johan Elmander de İsveç adına karşılaşmaya ilk 11'de başlayan isim oldu.

Portekiz-İsveç karşılaşmasının detayları için tıklayın

Rıdvan Erdem'in maç yorumu için tıklayın...

Fransa'ya soğuk duş

Yıldızları ile göz dolduran Fransa, Play-Off turunda karşılaştığı Ukrayna'ya 2-0 mağlup oldu ve ikinci maçlar önce avantajı rakibine kaptırdı. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada ev sahibi ekip Roman Zozulya'nın 61. dakikada golle karşılaşmada 1-0 öne geçmeyi başardı. Ukrayna, karşılaşmanın son anlarında Andriy Yarmolenko'nun penaltıdan attığı golle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılmayı başardı ve ikinci maçlar öncesi Dünya Kupası için büyük avantaj sağladı. Ayrıca Fransa'da Laurent Koscielny 90. dakikada direk kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Ukrayna-Fransa karşılaşmasının detayları için tıklayın

Fırat Topal'ın maç yorumu için tıklayın...

Gol sesi çıkmadı

Dünya Kupası'na katılabilmek için play-off oynayan İzlanda ve Hırvatistan karşılaşmasında gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 eşitlikle tamamlandı. Düşük tempoda geçen ve iki ekibinde kontrolü bırakmadığı mücadelede ev sahibi ekipte Ari Freyr Skulason kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Bu mücadelenin rövanşı, 19 Kasım Salı günü rövanş karşılaşması oynanacak.

Komşu avantajı kaptı

İzlanda-Hırvatistan karşılaşmasının detayları için tıklayın

Dünya Kupası'na katılabilmek için mücadele grupta Bosna Hersek'in arkasında kalan Yunanistan, milli takımımız da bulunduğu grubu ikinci bitirerek play-off oynamaya hak kazanan Romanya'yı konuk etti. Kısır geçmesi beklenen mücadelede perde Mitroglou'nun golüyle açılırken, Romanya'da cevap veren isim ise ülkemizde Gençlerbirliği forması giyen Bogdan Stancu oldu. Romanya'nın gol sevinci sadece 1 dakika sürdü ve Yunanistan, Salpingidis'in attığı golle devreyi 2-1 önde kapatmayı başardı. İkinci yarıda oyunun temposu iyice düşerken, ev sahibi ekipte ilk golün sahibi Mitroglou bir kez daha sahneye çıktı ve Yunanistan mücadelede 3-1 öne geçmeyi başardı.

Yunanistan-Romanya karşılaşmasının detayları için tıklayın

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor İlk Maçlar Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement