İspanya Antrenmanında Piqué'ye Sert Protesto - Son Dakika
Son Dakika Logo

İspanya Antrenmanında Piqué'ye Sert Protesto

İspanya Antrenmanında Piqué\'ye Sert Protesto
03.10.2017 11:07

Katalan futbolcu bağımsızlık referandumu hakkında söylediği sözler sebebiyle İspanyol taraftarların hedefi hâline geldi.

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında oynayacağı Arnavutluk ve İsrail maçları için geçtiğimiz gün toplanan İspanya Milli Takımı'nın ilk antrenmanına, 'ye yönelik protestolar damga vurdu.

Katalonya'da geçtiğimiz hafta düzenlenen bağımsızlık referandumunda oy kullanan ve oylama sırasında yaşanan polis müdahalesini sert sözlerle eleştiren Piqué, milli takımın izleyiciye açık olan antrenmanında İspanyol taraftarların hedefi oldu.

Madrid'deki milli takım tesisinde düzenlenen antrenman süresince Katalan futbolcuyu yuhalayalan ve ıslıklayan taraftarlar, aynı zamanda Piqué'nin antrenmanı terk etmesi yönünde tezahürat yaptı. Bununla birlikte 30 yaşındaki futbolcuya yönelik hakaretler içeren birçok pankarta, antrenman öncesinde güvenlik güçleri tarafından el konulduğu öğrenildi.

91 maçta formasını giydiği İspanya ile 2010 Dünya Kupası ve 2012 Avrupa Şampiyonası zaferleri yaşayan Gerard Piqué, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, teknik ekip veya federasyonun talebi doğrultusunda milli takımı bırakabileceğini belirtmişti.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İspanya Antrenmanında Piqué'ye Sert Protesto - Son Dakika


Advertisement