Jesus biletini kesti, geldiği gibi gidiyor! Sözleşmesi her an feshedilebilir - Son Dakika
Spor

Jesus biletini kesti, geldiği gibi gidiyor! Sözleşmesi her an feshedilebilir

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus tarafından hazırlanan raporda, 3 futbolcunun ismi dikkat çekiyor. Gustavo Henrique ve Miha Zajc'ın başı çektiği listeye Ezgjan Alioski de dahil oldu. Makedon sol bekin kiralık sözleşmesi her an feshedilebilir.

19.01.2023 10:58  Güncelleme: 11:05

Jorge Jesus, Fenerbahçe'de 3 futbolcunun biletini kesti. Gustavo Henrique ve Miha Zajc'ın gidişine kesin gözüyle bakılırken listeye bir isim daha eklendi.

ALIOSKI LİSTEYE EKLENDİ

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus tarafından hazırlanan raporda Gustavo Henrique ve Miha Zajc'ın isimleri başı çekiyordu. Bu listeye Makedon sol bek Ezgjan Alioski'nin ismi de eklendi.

Jesus biletini kesti, geldiği gibi gidiyor! Sözleşmesi her an feshedilebilir

ANLAŞMASI FESHEDİLEBİLİR

11 Süper Lig ve 8 Avrupa maçı oynayan, bir gol iki asist yapan Makedon futbolcu Sarı-lacivertlilerde beklenen katkıyı sunamadı. Al Ahli'den kiralanan 30 yaşındaki futbolcunun anlaşması her an feshedilebilir.

Jesus biletini kesti, geldiği gibi gidiyor! Sözleşmesi her an feshedilebilir

Son Dakika Spor Jesus biletini kesti, geldiği gibi gidiyor! Sözleşmesi her an feshedilebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • YALÇIN YILMAZ: Listeye kendinide yazaydın jesus efendi. 46 22 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: bu oyuncuları ben mi aldım? o gitsin bu gelsin, olmadı şu gitsin... bu nasıl takım yönetmek, bu nasıl hocalık, bu nasıl başkanlık ? fenerbahçe başkanı Ali Koç maalesef ne futboldan ne de basketboldan zerre kadar anlamıyor... 35 5 Yanıtla

Advertisement