Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi ekiplerinden Tarsus Belediyespor, geçen sezon Rusya'nın BC Chevakata Vologda takımında oynayan milli oyuncu Katsaryna Snytsina ve Türk oyuncu Rana Derin'i kadrosuna kattı.1 metre 88 santimetre boyunda olan...

23.09.2013 10:56

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Tarsus Belediyespor, geçen sezon Rusya'nın BC Chevakata Vologda takımında oynayan milli oyuncu Katsaryna Snytsina ve Türk oyuncu Rana Derin'i kadrosuna kattı.

1 metre 88 santimetre boyunda olan Katsaryna Snytsina 14.6 sayı, 3.0 asist ve 4.0 rebound istatistikleriyle geçen sezonu tamamlarken, 1 metre 78 santimetre boyundaki Rana Derin ise oynadığı 21 maçta 9.90 sayı, 3.1 ribaund, 2.3 asist performansı çizdiler.

2 oyuncunun transferi ile güçlendiklerini söyleyen Belediyespor Kulübü Genel Menajeri Melahat Aydın, Snytsina ile Derin'e başarılar diledi.

Genel Menajer Melahat Aydın, 2013-2014 sezonun hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, sezonun hazırlıklarını sürdürdüklerini, oyuncuların oldukça neşeli olduklarını kaydetti.

Aydın, 27-29 Eylül Antakya Homend Hoşgörü Cup ve 2- 6 Ekim Adana Botaş Cup Basketbol turnuvasına katılacaklarını, ardından oynanacak olan Türkiye Kupasına hazır hale geleceklerini kaydetti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement