Kampl'ın Bacağı Kırıldı! - Son Dakika
Spor

Kampl'ın Bacağı Kırıldı!

Kampl\'ın Bacağı Kırıldı!

Almanya Birinci Futbol Ligi Bundesliga'da mücadele eden Bayer Leverkusen, genç oyuncusundan gelen sakatlık haberiyle sarsıldı.

01.03.2016 11:20

SPORCOPE DIŞ HABER - Almanya Birinci Futbol Ligi Bundesliga'da mücadele eden Bayer Leverkusen, genç oyuncusundan gelen sakatlık haberiyle sarsıldı.

Geçen sezon Borussia Dortmund forması giyen ve geçtiğimiz yaz trasnfer sezonunda Bayer Leverkusen'e transfer olan Slovenyalı futbolcu Kevin Kampl'ın bacağı kırıldı.

Alman kulübünden yapılan açıklamada, 21 Şubat'ta Borussia Dortmund ile oynanan müsabakada girdiği ikili mücadele sonucu yerde kalan ve acı içinde kıvranan oyuncunun sol bacak baldır kemiğinin kırıldığı duyuruldu.

Ayrıca 25 yaşındaki futbolcunun sol baldırında kas yırtılması ve ödem de oluştuğu açıklanırken, bacağı hemen alçıya alınan Kevin Kampl'ın uzun bir süre sahalardan uzak kalacağı ve kesin bir dönüş tarihi verilemediği ifade edildi.

Redbull Salzburg'ta yaptığı çıkış ile adını Avrupa'ya duyuran Kevin Kampl'ın adı birçok büyük kulüple anılırken, genç oyuncu 12 milyon euro bonservisle Borussia Dortmund'un yolunu tutmuştu. Slovenyalı futbolcu Dortmund forması altında yeteri kadar şans bulamadığı için bu sezon başında 11 milyon euro karşılığında Bayer Leverkusen'e transfer olmuştu.

Genç futbolcu bu sezon oynadığı 30 karşılaşmada 2 gol ve 3 asist yapmayı başardı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Kampl'ın Bacağı Kırıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement