Kolombiya'daki Kutlamalar Felakete Dönüştü - Son Dakika
Spor

Kolombiya'daki Kutlamalar Felakete Dönüştü

Kolombiya\'daki Kutlamalar Felakete Dönüştü

Kolombiya halkı, kutlamalarda eğlencenin dozunu kaçırınca olanlar oldu.

13.10.2013 17:44

Kolombiya Milli Takımı'nın Şili ile berabere kalarak 2014 Dünya Kupası'na gitmeyi garantilemesinin ardından ülke çapında yapılan kutlamalarda en az beş kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi.

İlk devreyi 3-0 geride kapatan Kolombiya, Şili karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza attı ve Carlos'nın bir, Radamel Falcao'nun iki golüyle beraberliği yakaladı. Kolombiya, alınan 1 puan sayesinde 16 sene sonra Dünya Kupası'na gitmeyi garantiledi ama Bogota'ta düzenlenen kutlama törenleri çığırından çıkarak can kaybına sebep oldu.

Resmi raporlara göre kutlamalarda en az beş kişinin öldüğü tespit edildi. Bu beş kişinin ikisi, trafik kazasından dolayı, diğer üçü ise vurularak hayata veda etti. Bogota polisi, ayrıca 106 sürücünün de alkollü araç kullandığı için tutuklandığını açıkladı.

Polis Şefi Rodolfo Palomino, yaptığı açıklamada "Ulusal çapta 2000'den fazla kavga tespit edildi ve polis de bunları sonlandırmak için bütün imkanlarını kullanmak zorunda kaldı." diyerek ülkedeki kaos ortamı hakkında bilgiler verdi.

Jose Pekerman'ın öğrencileri, 15 maçta 27 puan topladı.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Kolombiya'daki Kutlamalar Felakete Dönüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement