Luis Campos, Burak Elmas'la birlikte tribünde - Son Dakika
Spor

Luis Campos, Burak Elmas'la birlikte tribünde

Dünyaca ünlü sportif direktör Luis Campos'la görüşmelerde artık sona gelindi. Dün İstanbul'a gelen Portekizli futbol adamı Luis Campos, Başkan Burak Elmas ve Kaptan Fernando Muslera ile birlikte Kasımpaşa maçını izledi.

20.01.2022 21:14  Güncelleme: 21:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray- Kasımpaşa maçını dün İstanbul'a gelen Portekizli futbol adamı Luis Campos, Başkan Burak Elmas ve Kaptan Fernando Muslera ile birlikte izledi.

Burak Elmas, Luis Campos ve Fernando Muslera maçı beraber izledi

MUSLERA DA YANLARINDA

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray evinde Kasımpaşa ile karşılaşırken, mücadeleyi dün sarı-kırmızılı kulüp ile danışmanlık görevi için görüşmeye gelen Portekizli futbol adamı Luis Campos da izledi.

Campos, karşılaşmayı Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile birlikte locada takip ederken, Kaptan Fernando Muslera da yanlarında yer aldı.

Luis Campos, Burak Elmas\'la birlikte tribünde
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Luis Campos, Burak Elmas'la birlikte tribünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Alper006 : Burak Elmas tüm umutlar bitip artık ihtiyaç olmadığı zamanmi kaleci transfer edeceksin acaba. Elde kaleci olmadığına göre kalecisiz bir 11 le cikilsin maclara 0 0 Yanıtla
  • Alper006 : Burak Elmas sen bu takımı tamamen yok etmeyemi geldin acaba, kalende kalecin yok para yok diyor futbolcu alamayiz diyorsun ama kalkıp sportif direktör getirmeye calisiyorsun Burak bey para yoksa bu direktöre parayı nerden buldun bulacaksın. Sana sportif direktorden önce kaleci ve futbolcu lazım. Yazılar olsun ya. Terim dedik diyoruzda devamlı ama bu futbolcularda ki kondisyon ortada bunlar yatarken terim siz nerdeydiniz acaba. 0 0 Yanıtla

Advertisement