Lukasz Teodarczyk Süper Golcü Ama… - Son Dakika
Spor

Lukasz Teodarczyk Süper Golcü Ama…

Lukasz Teodarczyk Süper Golcü Ama…

Trabzonspor'un ara transfer döneminde renklerine bağlamayı düşündüğü santraforlardan birinin de Anderlecht'te takımında forma giyen 25 yaşındaki Polonyalı Lukasz Teodarczyk olduğu kaydedilmişti.

05.12.2016 12:35

Trabzonspor'un ara transfer döneminde renklerine bağlamayı düşündüğü santraforlardan birinin de Anderlecht'te takımında forma giyen 25 yaşındaki Polonyalı Lukasz Teodarczyk olduğu kaydedilmişti. Bu futbolcu, mevcut sezonda Belçika ekibinde harikalar yaratırken, oynadığı toplam 24 resmi maçta 20 gol ve 2 asistle vitrine çıktı. Yıldızı Polonia Warcsova'da parlayan, buradan Lech Poznan'a transfer olarak patlama yapan Teodorczyk, Ukrayna'nın önemli takımı Dinamo Kiev'e transfer olmuştu. Genç yaşta yurt dışına çıkan ve Levandovski'nin veliahdı olması beklenen Teodorczyk'in, geçirdiği şansız sakatlıklarla birlikte hayatı alt üst oldu.



BALDIR KEMİĞİ KIRILDI



Dinamo Kiev'de 42 maçta 16 gol, 2 asistle oynayan, Poznan'da 58 maçta 28 gol, 13 asist yapan Lukasz Teodorczyk, Polonia Warcshova takımında da 32 maçta 10 gol 7 asistle dikkat çekti. Bu futbolcu baldır kemiği kırığı nedeniyle 2010-2011 sezonunda 109 gün, ayak bileği yırtığı nedeniyle de 2013-2014 sezonunda 52 gün sahalardan uzak kaldı. Teodorczyk 2 1 Mayıs 2015 tarihinde yine baldır kemiği kırığı sorunu yaşadı ve bu kez tam 158 gün futboldan uzak kaldı. Dinamo Kiev de bu nedenle futbolcuyu satma kararı aldı. Anderlecht'e transfer olan Polonyalı futbolcu Lukasz Teodorczky burada henüz sakatlık sorunuyla karşılaşmadı ama yine de hikayesiyle kafaları karıştırdı.



Kaynak: TrabzonAjans.com

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Lukasz Teodarczyk Süper Golcü Ama… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement