Mandıralı: Olcan Diego'dan Daha İyi - Son Dakika
Spor

Mandıralı: Olcan Diego'dan Daha İyi

Mandıralı: Olcan Diego\'dan Daha İyi

Trabzonspor teknik direktörü yabancı futbolcuların Şota gibi olması gerektiğini savundu.

23.05.2014 10:15

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, takım için oynayan ve fedakarlık yapabilecek oyuncuları tercih ettiğini söyledi.

Sabah gazetesine açıklamalarda bulunan genç çalıştırıcı, transfer listelerinde yer alan Gomis, Cardozo ve Demba Ba gibi isimleri istemediğini belirterek quot;Ben Galatasaray #39;dan Yekta #39;yı Beşiktaş #39;tan Ömer Şişmanoğlu #39;nu isterim. Trabzonspor #39;a gelen en iyi yabancı oyuncu Şota #39;ydı. Onun gibi oyuncular bulmamız gerekiyor. quot; dedi.

Bu yazın ilk transfer bombası olan Diego Ribas ile ilgili görüşmelerini de açıklayan Mandıralı, quot; Fenerbahçe Diego #39;yu aldı. Ama bana göre Olcan iki tane Diego eder. Bu yüzden kesinlikle Olcan #39;ı tercih ederim. quot; şeklinde konuştu.

Marc Janko #39;ya da ağır eliştiriler getiren Hami Mandıralı, quot;Türk futbolunu yapılan kontratlar ve garanti ücretler bitirdi. Janko #39;nun bize hiç bir katkısı yok. Almeida bana göre ondan 10 gömlek üstün. Ama Janko #39;nun sözleşmesinde her yıl evinin dekorsayonunu değiştirmesi için 40 bin avro ödenmesi gibi bir madde bile var. quot; dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mandıralı: Olcan Diego'dan Daha İyi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement