'messi, Arda, Olcan..' - Son Dakika
Spor

'messi, Arda, Olcan..'

\'messi, Arda, Olcan..\'

Çarşamba akşamları NTV Spor'da yayınlanan ve Tuğba Dural'ın sunduğu, Rıdvan Dilmen'in yorumladığı Not Defteri, bu hafta Fenerbahçe'nin kaptanı Alex de Souza'nın Beykoz'daki evine konuk oldu.

30.11.2011 17:10

Çarşamba akşamları NTV Spor'da yayınlanan ve Tuğba Dural'ın sunduğu, Rıdvan Dilmen'in yorumladığı Not Defteri, bu hafta Fenerbahçe'nin kaptanı Alex de Souza'nın Beykoz'daki evine konuk oldu. Alex ve kızlarının birlikte katıldığı programda, hem çocuklar, hem de Alex Türkçe konuştu.

Alex'in evinde anadil Türkçe!

Türkçeyi çok iyi anladığını söyleyen Alex, televizyon karşısında rahat konuşamayacağı için kendi dilinde konuşsa da, yakın zamanda dilimizi iyice öğrenip, açıklamalarını Türkçe yapabileceğini söyledi. Takıma Aykut Kocaman'ın gelmesi ile birlikte Türkçe konuşmanın yaygınlaştığını belirten Alex, kızlarının da okulda Türkçe öğrenmesinden oldukça memnun.

Türk vatandaşlığı konusuna açıklık getirdi.

Profesyonel oyunculuk kariyerini noktaladıktan sonra Türkiye'ye yerleşebileceklerini ifade eden Fenerbahçeli oyuncu, Brezilya'daki bürokratik sebeplerden ötürü Türk vatandaşlığına geçememelerine rağmen, ailecek kendilerini Türk gibi hissettiklerini belirtti.

Alex'ten ustalara saygı!

Haftanın futbolcusu, teknik direktörü ve hakemlerinin de konuşulduğu programda, Alex beğendiği oyunculardan da bahsetti. Brezilyalı yıldız en beğendiği yabancı futbolcuları Pele, Zico, Messi olarak sayarken; yerlilerde ise takım arkadaşı Semih ve milli futbolcu Arda Turan'ı övdü. Şu an Gaziantepspor'da top koşturan, eski Fenerbahçeli Olcan Adın'ı da beğendiğini söyledi.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor 'messi, Arda, Olcan..' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement