Mesut Özil'in menajerinden Fenerbahçe'ye resti çektiği iddialarına yalanlama: Benim ağzımdan böyle sözler çıkmadı - Son Dakika
Spor

Mesut Özil'in menajerinden Fenerbahçe'ye resti çektiği iddialarına yalanlama: Benim ağzımdan böyle sözler çıkmadı

Fenerbahçe'de Mesut Özil'in geleceği tartışılıyor. Başkan Ali Koç'un yıldız futbolcunun menajeri Erkut Söğüt'le ile kritik bir görüşme gerçekleştirdiği ve bu görüşmede Söğüt'ün "Onu affetmeyi düşünmüyorsanız gerekirse tek başına antrenmanlarımızı sürdürür, kontratımızda yazan maddelere sadık kalırız" restini çektiği öne sürüldü. Söğüt, Haberler.com'a yaptığı açıklamada iddiaları yalanlayarak "Böyle bir görüşme ne gerçekleşti ne de benim ağızımdan böyle sözler çıktı" ifadelerini kullandı.

26.05.2022 11:08  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Ocak 2021'de Arsenal'le bağlarını kopararak Fenerbahçe'ye imza atan ve gelişiyle sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da olay yaratan Mesut Özil'in Konyaspor maçından sonra İsmail Kartal'ın aldığı radikal kararla kadro dışı kalması camiada şok etkisi yaratmıştı.

CANLI YAYINDA SİNYALLERİ VERDİ

Sarı lacivertli formayla çıktığı 26 maçta 9 gol 2 asistlik performansıyla pek de iç açmayan, ayrıca sadece İsmail Kartal'la değil daha önce de Vitor Pereira'yla sorun yaşayan Mesut Özil'in Ali Koç tarafından tamamen gözden çıkarıldığı anlaşılırken, başkanın Beyaz TV'de yolları ayırma sinyalleri vermesi dikkatlerden kaçmadı.

DAHA ÖNCE UYARI ALMIŞTI

Daha önce "Ticari işlerini bırakıp sahaya odaklanmalı" diyerek Mesut Özil'i uyaran Ali Koç'un 33 yaşındaki orta sahaya tahammülünün kalmadığı öğrenilirken, Lizbon'da prensip anlaşmasına varılan Jorge Jesus'un da Özil'le çalışmaya çok sıcak bakmadığı bildirildi.

SÖZLEŞMEYİ SONUNA KADAR KULLANMAK İSTİYOR

Geçtiğimiz ay iki kez randevu istemesine rağmen Mesut Özil'in menajerine kapılarını kapatan Ali Koç'un Erkut Söğüt'le kritik bir görüşme yaptığı fakat bu görüşmenin Fenerbahçe açısından iyi geçmediği ifade edildi. Mesut'un kulübüyle olan sözleşmesini sonuna kadar kullanacağını aktaran Erkut Söğüt'ün 'yolları ayıralım' talebine yanaşmadığı ortaya çıkarken ünlü menajerin Fenerbahçe yönetimine "Biz Arsenal'de bu gibi durumlarla çok karşı karşıya kaldık. Mesut orada 2-2,5 yılını kadro dışı olarak geçirdi eğer onu affetmeyi düşünmüyorsanız gerekirse tek başına antrenmanlarımızı sürdürür, kontratımızda yazan maddelere sadık kalırız" sözlerini sarf ettiği öne sürüldü.

ERKUT SÖĞÜT'TEN İDDİALARA YALANLAMA

Konuyla ilgili Haberler.com'a bir açıklama yapan Söğüt, Ali Koç'la görüştüğü yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanlayarak "Böyle bir görüşme ne gerçekleşti ne de benim ağızımdan böyle sözler çıktı" ifadelerini kullandı.

Mesut Özil\'in menajerinden Fenerbahçe\'ye resti çektiği iddialarına yalanlama: Benim ağzımdan böyle sözler çıkmadı

Son Dakika Spor Mesut Özil'in menajerinden Fenerbahçe'ye resti çektiği iddialarına yalanlama: Benim ağzımdan böyle sözler çıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Berişa gibi futbolcuya tek laf söylemeyen bir başkan,dünya yıldızına maganda bir yaklaşımda bulunuyor ise seneye de başımız eğik gezeceğiz demektir. 98 3 Yanıtla

Advertisement