Mourinho bizzat devrede! 30 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'ye getiriyor - Son Dakika
Spor

Mourinho bizzat devrede! 30 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'ye getiriyor

Mourinho bizzat devrede! 30 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe\'ye getiriyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen genç stoper Dean Huijsen'i kadrosuna katmak istiyor. 19 yaşındaki yıldızın transfer edilmesi için teknik direktör Jose Mourinho da bizzat devreye girdi. Juventus, Huijsen için 30 milyon euro istiyor.

16.06.2024 23:30  Güncelleme: 11:46

Teknik direktörlüğe Jose Mourinho'yu teknik direktörlük görevine getiren ve şampiyonluk için iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, Juventus'un genç yıldızı Dean Huijsen için düğmeye bastı.

MOURINHO BİZZAT DEVREDE

Tuttosport'un haberine göre; Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun talebi doğrultusunda Juventus'un genç yıldızı Dean Huijsen ile ilgileniyor. Jose Mourinho'nun da bu transferde devreye girdiği ve anlaşma için çaba sarf ettiği ifade edildi.

Mourinho bizzat devrede! 30 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'ye getiriyor

30 MİLYON EURO İSTİYORLAR

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un 19 yaşındaki genç stoper için yaklaşık 30 milyon euro bonservis bedeli beklediği aktarıldı. Öte yandan haberde Torino devinin, Dean Huijsen'i Atalanta'dan Koopmeiners'ı almak için takasta kullanmak istediği belirtildi.

SEZON PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında sadece 1 maçta forma giyen İspanyol stoper, ligin ikinci yarısında kiralık gittiği Roma'da 5'i ilk 11 olmak üzere 14 maça çıktı ve 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Son Dakika Spor Mourinho bizzat devrede! 30 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'ye getiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Çağatay Kurt:
    Morinho fenevi batıracak yazın kenara 36 8 Yanıtla
  • Mete Aydın:
    Para israfı 29 3 Yanıtla
  • Ankara null:
    ziyaaaaa 18 2 Yanıtla
  • Ankara null:
    b..gelir 14 6 Yanıtla
  • alkan akkoyn:
    Fenerbahçe diye bir şey kalmayacak Perşembenin gelişi Çarşamba dan belli olurmuş 9 2 Yanıtla
  • O bir Karşıyakalı:
    Bildiğin çöp 5 3 Yanıtla
  • MUHAMMED EBZAL:
    Cincon bu kadar borcu ile hala nasıl transfer yapıyor spran yok! Fenere gelince batacak ifşas edecek derler hesap var kitap var ger sezon satıımızdan daha azını harcadık! Ffp sadece fenere var! 4 4 Yanıtla
    Ali Arat:
    sen gs in gelirini biliyormusun da yorum yapiyorsun. galatasarayin geliri karsiliyor. harcama limiti denen bi sey var. onda futbolcunun parasi dahil teknik direktor dahil. sen morinyoya verdin sadece 10 dahasida var. yardim ilari vs vs. fener zaten cok borclu. iyice batacaksiniz. yarin acun dilenmeye baslar 1 3
  • ferhat eser:
    kayyum yükleniyorrr 2 5 Yanıtla
  • Ali Arat:
    adam romayi batirdi sonucta tazminatini verdikleri icin borcunu fenere odeyecek 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement