Nuri Şahin: Fatih Hoca'nın Meşhur Dosyasını Çıkartmasınlar - Son Dakika
Spor

Nuri Şahin: Fatih Hoca'nın Meşhur Dosyasını Çıkartmasınlar

Dortmund'lu Nuri Şahin, "Almanya'daki Türklerle ilgilenmiyor iddiasına "Fatih Hoca'nın meşhur bir dosyası var, o dosyayı çıkartırsa herkes neyin ne olduğunu anlar." dedi.

10.11.2014 00:31  Güncelleme: 08:53

Borussia Dortmund'un kaptanı Nuri Şahin, Almanya'da TRT1 Stadyum programında Ersin Düzen'in sorularını yanıtladı.

"GALATASARAY'DAN TEKLİF ALDIM"

Galatasaray'dan teklif aldığını doğrulayan Nuri, "Skibbe ve Feldkamp zamanında Galatasaray'dan teklif aldım. Benim hayalim Borussia Dortmund'da Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak. Daha sonra Türkiye liginde oynamak istiyorum." dedi.

"EĞER SAKATLANMASAYDIM REAL'DE KALIRDIM"

Real Madrid günlerinden bahseden Nuri Şahin, "Real Madrid'e gittiğimde sakatlandım. O dönem takım çok iyi oynuyordu. İyileştikten sonra kadroya girmem zor oldu. Eğer sakatlanmasam şu anda hala Real Madrid'de oynuyordum." ifadelerini kullandı.

"GÖKHAN - HAKAN OLAYI REZİLLİK!"

Gökhan Töre ve Hakan Çalhanoğlu arasında yaşanan silah çekme hadisesi hakkında da görüşlerini aktaran milli oyuncu, "Gökhan ve Hakan arasında yaşanan olaylarda ben orada değildim. O yüzden ne olduğunu bilemem ama bunların medyaya çıkması, konuşulması çok ayıp ve büyük rezillik." diye konuştu.

'YABANCI SINIRLAMASI DEVAM ETSİN''

Nuri, ''Milli takımın daha iyi yerlere gelmesi için yabancı sınırlaması devam etmeli. Bu sayede Türkiye'ye Sneijder, Demba Ba, Melo, Sow, Diego gibi kaliteli oyuncular gelir." dedi.

''FATİH HOCA'NIN MEŞHUR DOSYASINI ÇIKARTMASINLAR''

İlginç bir detayı anlatan Nuri, ''Burdaki futbolcular için ''Türk milli takımı ilgilenmiyor, o yüzden Almanya'yı seçiyor'' diyorlar, Fatih Hoca'nın meşhur bir dosyası var, o dosyayı çıkartırsa herkes neyin ne olduğunu anlar. Bir bakayım Almanya olmazsa Türkiye'yi seçerim diyenler bana samimi gelmiyor. Burdaki futbolcular Yıldıray Baştürk'ü çok seviyor. Milli takım Yıldıray Ağabey'den yararlanabilir." dedi.



''MİLLİ TAKIMDA İYİ OYNAYAN KİMSE YOK''

Milli Takım'la ilgili büyük bir itirafta bulunan Nuri, ''Avrupa Şampiyonası için şansımız az ama havaya girersek son maça kadar taşıyabiliriz. Milli takımda çok iyi oynadığımı söyleyemem. Eleştiriye açık bir insanım. Şu anda milli takımda iyi oynayan kimse yok. Hepimizin bir hatası var. Elimizi taşın altına koyup, performansımızı yükseltmemiz gerekir'' dedi.

''ALMANYA'YI ÖRNEK ALMALIYIZ''

Almanya'yı örnek almaları gerektiğini ifade eden gurbetçi yıldız, ''Ben bunu söylediğimde insanlar yanlış anlıyor ama Almanya'yı örnek almalıyız. Euro 2000'deki başarısızlıktan sonra alt yapı tamamen değişti. Sonra da bugünkü başarılar geldi. Bizim sabretmemiz gerekiyor. Burda, beden eğitimi dersinde başarılıysan öğretmenler seni kulübe yazdırmak istiyor. Sonra bölge karmalarında seçmeler oluyor. Bugünkü Almanya kadrosundaki oyuncuların hemen hemen hepsi o eğitimi almış isimler." dedi.

''SAKATLANMASAM REAL MADRID'DE KALIRDIM''

Real Madrid'deki günlerinden bahseden Nuri, "'Real Madrid'e gittiğimde sakatlandım. O dönem takım çok iyi oynuyordu. İyileştikten sonra kadroya girmem zor oldu. Eğer sakatlanmasam şu anda hala Real Madrid'de oynuyordum. İngiltere ligini çok sevdiğim için Liverpool'a gittim. Birkaç gol attıktan sonra hoca beni forvet arkasında oynatmak istedi. İstediğim pozisyon değildi, topu sürekli havada izliyordum. Kulübü, tesisleri, taraftarları çok sevmeme rağmen hocanın bu ısrarı yüzünden kendisinden izin istedim ve Dortmund'a geri döndüm.'' ifadelerini kullandı.



''AMCAM BENİ GALATASARAYLI YAPTI''

"Amcam beni Galatasaraylı yaptı" diyen Nuri, "Uefa Kupası'nı kazandığında o neslin çocukları Galatasaray'a sempati duyuyordu. Amcam fanatik Galatasaraylı. Bizi de Galatasaraylı yaptı. Ama şu anda bir takıma karşı sempatim yok. O yüzden ben Galatasaray'a, Trabzonspor'a, Bursaspor'a gideceğim diyemem. O günkü şartlarda kulübün durumu önemli benim için'" dedi.

Nuri, Olcay Şahan'ı çok beğendiğini ve onu Thomas Müller'e benzettiğini de sözlerine ekledi.

Nuri Şahin: Fatih Hoca\'nın Meşhur Dosyasını Çıkartmasınlar
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Nuri Şahin: Fatih Hoca'nın Meşhur Dosyasını Çıkartmasınlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement