'Olacağım Demekle Olmaz' - Son Dakika
Spor

'Olacağım Demekle Olmaz'

\'Olacağım Demekle Olmaz\'

Trabzonspor’da Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, şampiyonluk konusunda, “Bu, o dönemki kadrosuna, şansına, rakiplerinin imkanına, bugün için de en önemlisi, ekonomisine bağlıdır” dedi.

16.10.2018 05:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, içinden geçtikleri süreci anlattı. Hacısalihoğlu, ligin ilk 8 haftasında 13 puan toplayarak 5. sırada yer almalarının ardından camiadaki şampiyonluk söylemlerini değerlendirdi.
Hacısalihoğlu, sezon başında takıma yeni oyuncuların katıldığını, sakatlıklar ve eksikler olduğunu, bunun yanında ödemelerde sıkıntılar yaşandığını dile getirerek, "İlk 8 haftaya bakıldığında, ne çok iyi, ne de çok kötüydü  diyebilirim. Daha iyi olabilirdi. Galatasaray'ı o futbolla, skorla yendiğiniz  zaman, ister istemez, Aytemiz Alanyaspor'u da keşke yenseydik, MKE Ankaragücü'nden son dakikada gol yemeseydik, Göztepe maçını kazansaydık diyebiliyorsunuz. Bunlar düşündüğümüz gibi gerçekleşse, liderdik" diye konuştu.
Hacısalihoğlu, "Şampiyon olacağım demekle, şampiyon olunmaz. Hedef belirleme amaçlı söylem  olarak bakıldığında, doğru. Faydaları vardır. Öbür türlü şartlanmışlık ve büyük umutların, büyük hayal kırıklıklar yarattığı gerçeği de var. Trabzonspor, her  zaman zirve için oynayan bir kulüptür. Zirvedeki yeri ne olur? Bu, o dönemki  kadrosuna, şansına, rakiplerinin imkanına, bugün için de en önemlisi, ekonomisine bağlıdır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Olacağım Demekle Olmaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement