'One Minute' Pankartı Olay Yarattı - Son Dakika
Spor

'One Minute' Pankartı Olay Yarattı

\'One Minute\' Pankartı Olay Yarattı

Bir grup taraftar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu, "One Minute" yazılı pankart açtı.

09.02.2013 22:30  Güncelleme: 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye ile İsrail'in karşılaştığı 18 Yaş Altı Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası'nda bir grup taraftar, üzerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının da bulunduğu, "One Minute" yazılı pankart açtı. Açılan pankart polis tarafından indirilerken, karşılaşmada İsrail Türkiye'yi 6-1 mağlup etti.

Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu tarafından İzmit'te düzenlenen 18 Yaş Altı Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası 3. Klasman B grubu mücedelesinde Türkiye, İsrail milli takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesi polis ekipleri salonun etrafında geniş güvenlik önlemleri alırken, sporseverler salona üst aramasından geçirilerek alındı.

Çok sayıda seyirce karşılaşmayı izlemek için bayraklarla salona gelirken, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Orhan Duman ile İsrail Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Eran Aharonovitch karşılamayı birlikte izledi. Müsabakanın başlamasıyla birlikte seyirciler milli takıma büyük destek verirken, bir grup taraftar yanlarında getirdikleri ve üzerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi de bulunan ve "One Minute" yazılı pankart açtı. Bunun ardından taraftarların yanına giden polis ekipleri söz konusu pankartı kaldırdı.

Kıran kırana geçen mücadelede karşılaşmanın ilk periyodu 0-0 berabere bitti. Zaman zaman sertliklerin de yaşandığı müsabakanın ikinci yarınsında ise Türk milli takımı ilk goyü atarak 1-0 öne geçti. Türkiye'nin golünün ardından ardarda 2 gol atan İsrail durumu 2-1 yaparken, ikinci periyot bu şekilde sonlandı. Karşılaşmanın son peroyodunda ise İsrail takımı 4 gol daha atarak skoru 6-1 yaptı ve maç bu şekilde sonuçlandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'One Minute' Pankartı Olay Yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement