Dortmund'da Sakatlıklar Klopp'u Bezdirdi - Son Dakika
Spor

Dortmund'da Sakatlıklar Klopp'u Bezdirdi

Dortmund\'da Sakatlıklar Klopp\'u Bezdirdi

Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Marsilya deplasmanı öncesi Borussia Dortmund'da Klopp'un başı sakatlıklarla fena halde dertte.

09.12.2013 19:07  Güncelleme: 19:06

Borussia Dortmund'da bu sezon ambülanslar takım otobüsü kadar yol yapmaya başladı. Leverkusen ile oynanan son karşılaşmada sakatlanan Nuri Şahin ve Sven Bender'in stadyumdan hastaneye götürülmesinin ardından yapılan kontrollerde Nuri'nin sağ ayak bileğindeki dış bağlarda kısmi yırtık tespit edilirken Bender'de hem sağ ayak bileği iç bağlarında aşırı gerilme hem aşil tendonunda kanlanma olduğu anlaşıldı. Bununla birlikte Sven Bender Şampiyonlar Ligi'ndeki önemli Marsilya deplasmanında kesin olarak yer almayacak. Nuri'nin ise az da olsa oynama umudunun sürdüğü kulüp tarafından belirtildi.

Bu sezon çok sayıdaki sakatlıklardan dolayı kadro kurmakta güçlük çeken Jürgen Klopp, Marsilya karşısına takımın direkt oyuncuları olan Hummels, Subotiç, Schmelzer, İlkay, ve Bender'den yoksun bir kadro ile çıkarken Nuri'nin oynamasını umut ediyor. Nuri'nin oynayamaması durumunda ise savunmanın sağ kanadında uzun süren ayrılık sonrası sahalara dönen Piszczek'e yer verecek olan Klopp, sezon başından beri bu pozisyonda başarı ile oynayan Grosskreutz'a orta sahada Mkhitaryan ile birlikte görev verecek.

Dortmund'un Nuri'nin oynamaması durumunda şu kadro ile sahaya çıkması bekleniyor.

Weidenfeller, Piszczek, Kehl, Sokratis, Durm, Grosskruetz, Mkhitaryan, Blaszczykowski, Reus, Aubameyang, Lewandowski

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Dortmund'da Sakatlıklar Klopp'u Bezdirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement