Samsun'da Dragon Bot Yarışları Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Samsun'da Dragon Bot Yarışları Sona Erdi

Samsun\'da Dragon Bot Yarışları Sona Erdi

Samsun'da, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında yapılan Dragon Bot Yarışları sona erdi.

06.05.2012 19:39

Samsun'da, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında yapılan Dragon Bot Yarışları sona erdi. Yarışlarda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü birinci oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto ve Samsun Valiliği tarafından organize edilen Dragon Bot Yarışları Samsun Limanı içinde gerçekleşti. Samsun'da bu yıl ilk kez düzenlenen Dragon Bot Yarışları'na 16 kürekçi ile 1 davulcudan oluşan 48 firma takımının yaklaşık bin kişinin mücadelesi nefes kesti. Renkli görüntülerin izlendiği yarışmada, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü birinci, Ayvacık Yeşilırmak ikinci, Samsun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü üçüncü, Samsun Offroad Kulübü

(SAM-OFF) dördüncü, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu beşinci, ve National Force takımları altıncı oldu. Ayrıca Samsun Görme Engelliler Kulübü de yarışmalara katıldığından dolayı cesaret kupasına layık görüldü.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ekibi birinci olduktan sonra botlarla Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın pankartıyla sevinç gösterisi yaptılar.

Yarışlardan sonra dereceye girenlere ödülleri verildi. Ödülleri Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Aslan Karanfil, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Ömer Altunsoy verdi.

Dragon Bot Yarışları'nın Samsun'da ilk defa düzenlendiğini belirten Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde bu yıl birçok etkinlik gerçekleştiriyoruz. 1 Mayıs'tan 27 Mayıs'a kadar birçok etkinlik programlarımız olacak. Bu kutlama programlarından birisini de bugün gerçekleştirdik. Dragon Bot Yarışları Samsun'da ilk defa gerçekleştiriliyor. Samsunluların yarışlara göstermiş olduğu ilgi oldukça yüksek. Takım kurarak bu yarışmalara katılan herkese çok teşekkür

ediyorum" dedi.

Dragon Bot Yarışmaların sonunda yapılan kupa törenin ardından Grup Agrega katılanlara konser verdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsun'da Dragon Bot Yarışları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement