Sessiz maçta tur biletini Danimarka kaptı - Son Dakika
Spor

Sessiz maçta tur biletini Danimarka kaptı

Sessiz maçta tur biletini Danimarka kaptı

EURO 2024 C Grubu'nda Danimarka ile Sırbistan 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla 3 puanla grubu ikinci sırada tamamlayan Danimarka, son 16'da Almanya'nın rakibi oldu. 2 puanlı Sırbistan ise turnuvadan elendi. Öte yandan Danimarka'nın üst turdaki rakibi Almanya oldu.

26.06.2024 00:09

EURO 2024 C Grubu 3. ve son maçında Danimarka ile Sırbistan karşı karşıya geldi. Allianz Arena'da oynanan müsabaka 0-0 berabere bitti.

DANİMARKA TURLADI, SIRBİSTAN ELENDİ

Bu sonuçla birlikte aldığı 3 beraberlikle puanını 3 yapan Danimarka, grubu ikinci sırada tamamlayarak son 16'ya yükseldi. 2 puanda kalan Sırbistan ise grubu sonuncu sırada bitirerek turnuva veda etti. Sırbistan'da Fenerbahçeli futbolcu Dusan Tadic, ikinci 45 dakikada forma giydi.

Sessiz maçta tur biletini Danimarka kaptı

DANİMARKA'NIN RAKİBİ ALMANYA

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası C Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Danimarka, son 16 turunda turnuvanın ev sahibi ve A Grubu'nun lideri Almanya ile karşı karşıya gelecek.

Sessiz maçta tur biletini Danimarka kaptı

SON MAÇLARIN ARDINDAN PUAN DURUMU

1- İngiltere: 5 puan/+1 averaj

2- Danimarka: 3 puan/0 averaj

3- Slovenya: 3 puan/0 averaj

4- Sırbistan: 2 puan/-1 averaj

Son Dakika Spor Sessiz maçta tur biletini Danimarka kaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement