Kızılyıldız, Fenerbahçe Maçına Taraftarlarını Götürmeyecek - Son Dakika
Spor

Kızılyıldız, Fenerbahçe Maçına Taraftarlarını Götürmeyecek

Kızılyıldız, Fenerbahçe Maçına Taraftarlarını Götürmeyecek

Kızılyıldız, geçen sene G.Saray'la oynanan maçta hayatını kaybeden taraftarı nedeniyle, Cuma günü oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasına taraftar götürmeme kararı aldı.

09.12.2015 17:00  Güncelleme: 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

THY Euroleague'de 11 Aralık Cuma günü oynanacak Fenerbahçe ile Kızılyıldız karşılaşmasına Sırbistan temsilcisi, İstanbul'a taraftarlarını götürmeyeceklerini açıkladı.

GALATASARAY MAÇINDA BİR TARAFTAR ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Kızılyıldız, 11 Aralık Cuma günü saat 21.45'te Fenerbahçe ile Ülker Sports Arena'da oynayacağı THY Euroleague'in 9. hafta karşılaşmasına taraftarlarına İstanbul'a gelmemeleri çağrısında bulundu. Sırp basınında yer alan haberlere göre, Kızılyıldız Başkanı Nebojsa Covic, geçen yıl Galatasaray ile İstanbul'da oynadıkları karşılaşma öncesinde bir Kızılyıldız taraftarının öldürülmesi olayını hatırlatarak, yeni bir olay yaşanmaması için Fenerbahçe karşılaşmasında taraftarlarına İstanbul'a gitmemeleri çağrısında bulundu. Kızılyıldız Başkanı, geçtiğimiz sezon Galatasaray maçı öncesinde yaşanan olayları korkunç olarak niteledi.

Geçtiğimiz sezon THY Euroleague'de Galatasaray, Sırbistan'ın Kızılyıldız ile oynadığı karşılaşma öncesinde, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun dışında konuk ekibin taraftarları ile sarı-kırmızılı taraftarlar arasında olaylar çıkmış ve Marko İvkoviç isimli bir Sırp taraftar hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kızılyıldız, Fenerbahçe Maçına Taraftarlarını Götürmeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Fenerli: Bence yanlış bir davranış çünkü biz gsliler gibi pis taraftar değiliz bizi fenerbahcemizi pis gslilerle karsilastirmasinlar 2 0 Yanıtla
  • Sandinista: Biz ne millet olduk kardeşim, vebalı gibi herkes bizden kaçıyor. Tüm dünya bizden tırsıyor. Bu denli nefret edilmesi sebepsiz olamaz. Aynaya bakmaya var mısınız? 0 1 Yanıtla
  • 1000 göllü musa: Gelin gelin dörtgözle mevzide bekliyok ... 0 0 Yanıtla
  • Jamie vardy: 1000000000000000000000000 0 0 Yanıtla

Advertisement