Sneijder Çiftinden Samimi Açıklamalar - Son Dakika
Spor

Sneijder Çiftinden Samimi Açıklamalar

Sneijder Çiftinden Samimi Açıklamalar

Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Snaijder ve karısı Yolanthe Lipton Ice Tea'nin reklam yüzü oldu.

16.04.2013 21:37  Güncelleme: 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soğuk çay pazarının lider markası Lipton Ice Tea'nin Türkiye'de ki yeni reklam yüzü Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ve güzel karısı Yolanthe çifti oldu. Çift sempatik ve sıcak tavırlarıyla herkesin beğinisini topladı.

Etiler GQ barda düzenlenen basın toplantısında Snajder ve eşi katıldı. Basın mensuplarını n sorularını yanıtlayan Sneijder, Türkiye'de ki kariyeri, özel yaşamı, 5 hafat sonra oynanancak Galatasaray- Fenerbahçe derbisi ve karısı ile ilgili soruları yanıtlayarak samimi açıklamlarda bulundu.

KARISINI ÖPMEYE DOYAMADI

Bayan basın mensupları, toplantı boyunca karısının elini tutan, ona sevgiyle bakan ve onu öpücüklere boğan Sneijder'in bu tavırlarının Türk erkeklerine örnek olmasını temenni ettiler.

'BİR SENEYE KADAR TÜRKÇE ÖĞRENECEĞİZ'

Çift Türkiye'de uzun süre yaşamak isdeklerini ve Türkiyeyi çok sevdiklerini söylediler. Türk kültürünü çok çabuk benimsediklerini söyleyen ünlü çift, 1 seneye kadar Türkçe dilini öğrenceklerini de eklediler. Basın toplantısı sırasında ara ara sözlerine türkçe kelimeler sıkıştıran Sneijder'in tavırları mekanda tatlı gülüşmlere sebep oldu. Fotoğraf Çekimi sırasında basın mensuplarının bombardımanına maruz kalan ünlü futbolcu Türkçe 'Yavaş yavaş' demesi ortamda neşeli anlara sebep oldu.

'FATİH TERİM OLMADAN DE MAÇ KAZANABİLİRİZ'

Fatih Terim'in 3 maç cezası hakında da konuşan Snaijder; " Fatih Terimsiz oynamak elbette zor ama önümüzdeki 3 maçı da kazanabiliriz o güce sahibiz.' ifadelerini kullandı.

5 Hafta sonra oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi hakında yakın dostu ve Yurttaşı Kuyt ile herhangi bir iddiaya girmediklerini ve maç konuşmadıklarını söyledi.

Eşi Yolanthe'ye ise Türkiye modasını ve Türk kadınlarını nasıl bulduğu soruldu. Ünlü yıldızın güzel karısı, daha önce Avrupa modasını takip ettiğini ama Türkiye modasınında Avrupadan aşağı kalır yanının olmadığını ekledi.

Neşeli geçen basın toplantısı 1 saat kadar sürdü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Sneijder Çiftinden Samimi Açıklamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement