Sosa Takımla Çalışmalara Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sosa Takımla Çalışmalara Başladı

Sosa Takımla Çalışmalara Başladı
05.12.2017 14:57

Trabzonspor, Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Trabzonspor, Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Bordo-mavililerde Arjantinli oyuncu Jose Sosa da takımla birlikte çalışmalara başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan çalışmaya, Antalyaspor maçında omuzundan sakatlanan Durica ile birlikte kafasına darbe alan Hubocan katılmadı. Hubocan'ın ciddi bir durumu olmadığı, kontrol amaçlı antrenmana katılmadığı belirtildi. Hafif ağrıları bulunan Onur, N'Doye ve Okay da çalışmaya katılmadı. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Sosa takımla birlikte çalışmalara başlarken, Uğur Demirok ise düz koşu yaptı.

Antrenmanda Antalyaspor maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon, diğer futbolcular ise maç yüklemesi yaptı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sosa Takımla Çalışmalara Başladı - Son Dakika


Advertisement