Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Turgutluspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Diyarbakırspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

02.02.2012 17:03

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Turgutluspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Diyarbakırspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Takımda sakatlıkları süren Murat Karakoç ve Youssef Yeşilmen ile kırmızı kart cezalısı İsmail Konuk Diyarbakır karşılaşmasında forma giyemeyecek. Turgutluspor'un ara transfer dönenimde renklerine bağladığı Tolga Doğantez ve Burak Karaduman son yapılan antrenmana katılırken transferin son gününde anlaşma sağlanan Levent Kartop'un ise bugün yeni takımıyla antrenmanlara çıkacağı öğrenildi.

TOLGA VE BURAK İDDİALI

Bir çok süper Lig takımında forma giyen tecrübeli oyuncu Tolga Doğantez ve yetenekli oyuncu Burak Karaduman Turgutluspor'da şampiyonluk yaşamak istediklerini söyledi. Tolga ve Burak, Turgutluspor ligde iyi bir çıkış yakaladığını, kendilerinin de bu başarıya katkı sağlamak istidiklerini belirttiler. Takımlarının durumunun çok iyi olduğunu vurgulayan Başarılı oyuncular Tolga ve Burak, Turgutluspor'un hedeflerine ulaşacağına inançlarının tam olduğunu söylediler.

Oyuncu Teknik Direktör Yusuf Şimşek ise, Diyarbakır karşılaşmasını kazanarak gelecek haftalara güvenle bakmak istediklerini belirterek, "Taraftarımızın desteği ile bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılacağımıza inanıyorum. Takımımızda moraller üst seviyede performansımız her geçen gün artıyor" dedi - MANİSA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement