Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Turgutluspor'un, deplasmanda Fethiyespor'a tarihi bir farkla 5-0 yenilmesi moralleri alt üst etti.

03.12.2012 11:33  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Turgutluspor'un, deplasmanda Fethiyespor'a tarihi bir farkla 5-0 yenilmesi moralleri alt üst etti.

Karşılaşlmanın ilk yarını 1-0 mağlup kapatan kırmızı siyahlıların, 2. yarıda kalesinde 4 gol görerek sahadan 5-0 mağlup ayrılması yönetim kurulunun da sabrını taşırdı. Karşılaşma sonrası moralinin son derece bozuk olduğu gözlenen Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan Sert açıklamalarda bulundu. Ayhan, "Fethiyespor karşısında mağlubiyeti hak ettik. Sahada galibiyet adına hiç birşey yapmadık ve takımımı tanıyamadım. Camiamıza böyle farklı bir skoru yaşatmaya hiç kimsenin hakkı yok.

Bunun hesabı sorulacak Pazartesi günü yönetim kurulunu toplayarak durum değerlendirmesi yapacağım. Bu toplantıdan radikal karlar da çıkabilir" şeklinde konuştu.

"OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Turgutluspor Teknik Direktörü Koray Cinel ise, "Fethiye'ye kazanmak için gelmiştik. Maça iyi başladık, İsmail Köse kaleciyle karşı karşıya bir pozisyonu kaçırmasının ardından moral ve motivasyon olarak oyundan düştük. Takımımız genç bir ekip olaması nedeniyle kırılgan bir yapıya sahip. Genç oyuncularımızı sahaya atmak zorunda kalıyoruz. Bu oyuncular tecrübesizlikleriyle maçın kırılma anlarında etkisiz kalıyorlar. Fethiyespor'u tebrik ederim. İyi organize olmuşlar. İlk golü yedikten sonra kalemizde 4 talihsiz gol daha gördük. Ben takımıma ve oyuncularıma güveniyorum, bu tarz takımlarda iniş çıkışlar normaldir" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement