Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Özcan Kızıltan, sezon sonunda hep birlikte mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi.

18.10.2013 12:35

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Özcan Kızıltan, sezon sonunda hep birlikte mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Özcan Kızıltan, Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Turgutluspor maçını kazanıp, taraftarlara bayram hediyesi vermek istediklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, " Kurban Bayramı'nın sonunda oynayacağımız Turgutluspor maçını kazanarak, Malatyalılara bayram hediyesi vermek istiyoruz. Ama en güzel bayramı sezon sonunda yaşamak istiyoruz. Bunun içinde çok çalışıp, gayet gösteriyoruz" dedi.

Takım olarak iyi bir ritm yakaladıklarını ve bunu devam ettirmek istediklerini belirten Kızıltan, şunları kaydetti:

"Turgutluspor lige iyi başlayamadılar ve iddialı bir kadro kurdular. Kolay maç ya da kolay rakip yoktur. Sen işini ciddiye aldığında ve iyi konsantre olduğunda her zor olan şeyi kolay hale getirirsin. Ama rakibini hafife alırsan, iyi konsantre olmazsan en basit maçlar bile zor hale gelir. Onun için bizde her hafta oyuncularımızla birlikte rakiplerimizi çok ciddiye alıp, sorumluluğumuzun bilincinde olarak namağlup durumumuzu devam ettirmek istiyoruz. Her maçımızı kazanma düşüncesiyle sahaya çıkıyoruz. Çok şükür iyi bir ritm yakaladık. İyi performans sergiliyoruz. Oyuncularımızda çok gayretliler."

Kızıltan, Malatya'nın beklentisine cevap vermek için büyük çaba sarf ettiklerini söyleyerek, "Malatya'nın bizden olan beklentisinin farkındayız. Bütün bu sorumluluk bilinciyle de bu beklentiye cevap verip, sezon sonunda herkese mutluluk yaşatmak istiyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz ve kalitemiz var. Hem oyuncu bazında iyi bir ekibiz hem de iyi bir yönetime sahibiz. İnşallah hep birlikte mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, PFDK tarafından kendisine verilen 2 maçlık cezayı hak etmediğini savunarak, "Turgutluspor maçında artık tribünde amigoluk yapacağız. Bayrakları elime alıp, takıma öyle destek verebileceğiz. Yapılacak başka bir şey yok. Hak etmediğim bir ceza. Onun için tepki gösterdim. Hala bu cezanın adil olduğunu düşünmüyorum. Çünkü insanlar hak etmedikleri bir ceza aldıklarında çok tepki gösterirler. Ben de o nedenle tepki gösterdim" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement