Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan TKİ Tavşanlı Linyitspor'un 4 milyon TL borcunun bulunduğu bildirildi.

09.07.2014 15:50

Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan TKİ Tavşanlı Linyitspor'un 4 milyon TL borcunun bulunduğu bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Akın Şirin başkanlığındaki yeni yönetim kurulunun görevine başladığı belirtildi.

Açıklamada, "4 Temmuz 2014 tarihinde yapılan olağanüstü kongre ile yeni yönetim kurulu görevine başlamıştır. Kulübümüzün olağanüstü kongrede beyan edilen yaklaşık 4 milyon TL borcu bulunmaktadır. Bu kademede gelirlerin azlığı nedeniyle oluşan bu borç yükünün ödenme süreci mevcut şartlarla 4 yıl sürecektir.

Kulübümüzün deplasman gelirleri dışındaki tüm gelirleri hacizli durumdadır. Bununla birlikte 2013 Aralık ayından bu yana kulübümüzün transfer yasağı bulunmaktadır. Bu yasağın kaldırılması adına gereken çalışmalar yapılmakta olup, maddi imkansızlıklardan dolayı süreç halen sonuçlandırılamamıştır. Yönetimimiz tüm bu kötü tabloya rağmen elinden gelen gayreti göstererek göreve gelmiş olup bundan sonra da üst düzeyde gayret göstermeye devam edecektir. İlk olarak hocamız Ali Nail Durmuş ile anlaşılmıştır. Bunu takip eden süreçte hedefimiz transfer yasağını ortadan kaldırmak olacaktır. Uzun vadede hedefimiz bu kademede kalıcı olup, gerekli mali disiplin sağlandıktan sonra alt yapısı ve mali disiplini ile kendi ayakları üzerinde durabilen bir TKİ Tavşanlı Linyitspor oluşturabilmektir. Bu noktada sayılan işlemlerin yalnızca yöneticilerin gayretleri ile yapılamayacağı herkesçe malumdur. Bu itibarla tüm şehrimiz kenetlenmeli ve takıma sahip çıkmalıdır. Kulübümüz sadece yöneticilerin değil, tüm Tavşanlı'mızın ve madenciliğin adını tüm ülkeye duyuran yegane kulüptür. Bu bağlamda tüm şehrimizin kenetlenmiş olarak takımımıza sahip çıkması en büyük dileğimizdir" denildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement