Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Ünyespor, teknik direktör Cevdet Uzunköprü ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.
Lige şampiyonluk iddiası ile giren Ünyespor, 13 hafta sonunda 13 puanda kalarak hayal kırıklığı yaşattı.13 hafta...

17.11.2013 22:13

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Ünyespor, teknik direktör Cevdet Uzunköprü ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Lige şampiyonluk iddiası ile giren Ünyespor, 13 hafta sonunda 13 puanda kalarak hayal kırıklığı yaşattı. 13 hafta sonunda sadece 3 galibiyeti ve 4 beraberliği, 6'da mağlubiyeti bulunan ve 14. sırada yer alan Ünyespor, başarısız sonuçlarının ardından teknik direktör Cevdet Uzunköprü ile yollarını ayırdı.

Bugün 1-1 sona eren Ünyespor-68 Yeni Aksarayspor maçının ardından teknik direktörle bir araya gelen ve durum değerlendirmesi yapan Kulüp Başkanı İrfan Şahin, "Ünyespor, sezon başında iyi bir ekip kurarak lige girmiştir. Ancak, büyük bir talihsizlik sonucu lig maçlarında istediğimiz sonucu alamadık ve şampiyonluk hedefinden bir hayli uzaklaştık. Hocamızla yaptığımız değerlendirme sonucunda hocamızla olan sözleşmemizi karşılıklı anlaşarak fesih ettik" dedi.

Başkan İrfan Şahin, bundan sonraki maçlara yeni hoca ile anlaşıncaya kadar takımı altyapı hocalarının hazırlayacağını söyledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement