Sujeti Yarışları - Son Dakika
Spor

Sujeti Yarışları

Sujeti Yarışları

TMF tarafından ilk kez bu yıl düzenlenen Türkiye Sujeti Şampiyonası'nın 3. ayak yarışları izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı Yamaha Drag birincisi Bayırlı: "Kadın sporcular olarak ilk iki sırayı almak çok güzel bir duygu"

22.09.2014 14:27

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından ilk kez bu yıl düzenlenen Türkiye Sujeti Şampiyonası'nın 3. ayak yarışları, izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.

TMF'nin bu yıl ilk kez şampiyona formatında düzenlediği yarışların 3. ayağı, hafta sonu Mogan Gölü'nde gerçekleştirildi. Yamaha Stock Slalom, Yamaha Drag, Open Class Drag ve Open Class kategorilerindeki yarışlar, ilgiyle izlendi. Yarışların ardından sujetleriyle yapılan gösteriler izleyenlerin beğenisini kazandı. Gösteriler sırasında bir yarışmacının sujetinden düşmesi ise heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Yamaha Drag kategorisinde birinci olan Nilgün Bayırlı ve ikinci sırayı elde eden Kübra Küçük, seyircilerden alkış aldı. Nilgün Bayırlı, Bodrum Motosiklet Kulübü adına yarıştığını belirterek, "Kadın sporcular olarak ilk iki sırayı almak çok güzel bir duygu" dedi.

Yarışmacılardan Ahu Atmaca ise TMF'ye teşekkür ederek, "Bu yarış, Türkiye'de daha çok yeni. Destek bekliyoruz. Bu sporun ülkemizde de tanınmasını istiyoruz. Üniversite ve liselerdeki gençlerin de katılımıyla yurt dışında temsil edilelim" diye konuştu.

Şampiyonada kategorilerinde dereceye giren isimler şöyle:

Yamaha Stock Slalom: 1. İsmail Koca (ferdi), 2.Atakan Atmaca (Bodrum Motosiklet), 3.Uğur Piro (Kemer Enduro)

Yamaha Drag: 1.Nilgün Bayırlı (Bodrum Motosiklet), 2.Kübra Küçük (ferdi), 3.Galip Bebek (Bodrum Motosiklet)

Open Class Drag: 1. Veli Özkan Piro (Kemer Enduro), 2.Derin Sağun (ferdi), 3.Ali Komşusu (ferdi)

Open Class: 1.Veli Özkan Piro (Kemer Enduro), 2.Galip Bebek (Bodrum Motosiklet), 3.Ali Komşusu . - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sujeti Yarışları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement