Trabzonspor'un Sissoko Israrı! - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un Sissoko Israrı!

Trabzonspor\'un Sissoko Israrı!

Bordo-Mavili kulüp, Burak Yılmaz transferinden sonra yeni bir bomba daha patlatma peşinde.

08.08.2017 07:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bordo-Mavili kulüp, Burak Yılmaz transferinden sonra yeni bir bomba daha patlatma peşinde... Karadeniz Fırtınası, İngiliz ekibi Tottenham'da forma giyen Moussa Sissoko ile daha önce anlaşmaya varmıştı... Ancak Tottenham oyuncuyu vermemek için bahaneler üretmeye başladı. İngiliz ekibi, oyuncusunun Türkiye'de oynamasına sıcak bakmıyor. Ancak Sissoko da tam aksine Trabzonspor'da oynamayı istiyor. Bu sorunu aşmak için geceli gündüzlü çalışan Bordo- Mavili yönetim taraftara yeni bir hediye daha vermek istiyor. Sissoko'nun Trabzonspor taraftarının başlattığı, 'Come To Trabzonspor' kampanyasından da çok etkilendiği öğrenildi.

SERDAR TAŞÇI TRABZON'A BEKLENİYOR

Karadeniz ekibi, Sissoko transferi için yoğun bir çaba sarfederken bir yandan da Serdar Taşçı'yı açıklamaya hazırlanıyor. Son olarak kulübüne rest çeken Spartak Moskova'nın Türk asıllı Alman stoperinin cuma gününe kadar Trabzon'a gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Bordo-Mavili taraftarlar stoper ve orta saha transferini sabırsızlıkla bekliyor.

GEÇEN SEZON 3 ASİSTİ VAR

Trabzonspor'un prensipte anlaştığı Moussa Sissoko, geçen sezon Tottenham'da 34 maça çıktı ve 3 asist üretti. Fransız yıldız gol atamadı.

(Takvim)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Trabzonspor'un Sissoko Israrı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement