Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Düzce'deki Bilardo Salonuna Malzeme Desteği Sağladı - Son Dakika
Spor

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Düzce'deki Bilardo Salonuna Malzeme Desteği Sağladı

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Düzce\'deki Bilardo Salonuna Malzeme Desteği Sağladı

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Düzce'deki Bahçeşehir Gençlik Merkezi Savaş Bulut Bilardo Salonu'na malzeme desteğinde bulundu. Salonun bakım onarımı tamamlandı ve sporcuların daha verimli antrenman yapabilmesi için çuha değişimi, maç topları, isteka, eldiven ve tebeşir yardımı yapıldı.

10.11.2023 17:00  Güncelleme: 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Bahçeşehir Gençlik Merkezi Savaş Bulut Bilardo Salonu'na malzeme desteğinde bulundu.

Düzce bilardo sporcularının ücretsiz şekilde kullandığı ve antrenmanlarını yaptığı Bahçeşehir Gençlik Merkezi Savaş Bulut Bilardo Salonu bakım onarımı tamamlandı. Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Bahçeşehir Gençlik Merkezi Savaş Bulut Bilardo Salonu'nda bulunan 3 bant maç masalarının, sporcuların daha verimli antrenman yapabilmesi ve gençlerin kurslarına devam edebilmesi için çuha değişimi, maç topları, isteka, eldiven ve tebeşir yardımı yaptı.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, desteklerinden dolayı Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan'a teşekkür etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Düzce'deki Bilardo Salonuna Malzeme Desteği Sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement