Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Çelen, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Spor

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Çelen, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Çelen, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2022'ye damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

20.12.2022 14:57  Güncelleme: 15:03

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2022'ye damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Yılın Fotoğrafları, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin hem Türkiye hem de dünya gündemini etkileyen, önemli uluslararası medya organlarında sıkça kullanılan savaş, siyaset, spor ve yaşam gibi çeşitli konulardaki gelişmelere ilişkin en etkileyici 85 fotoğrafı arasından seçiliyor.

Her yıl "haber" ve "spor" kategorilerinde yapılan oylamada, bu yıl üçüncü kategori olarak "çevre ve yaşam" da yer alıyor.

42 Maslak AVM ESA Arena'daki Brand & Sport Summit 2022 etkinliğinde yer alan Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı.

Yılın fotoğrafları arasında cimnastik alanında elde edilen uluslararası başarıyı yansıtan bir fotoğraf bulunmamasına espriyle sitem eden Suat Çelen, spor kategorisinde, Pekin Kış Olimpiyatları'nda Daira Isaeva'nın çektiği "Havalı duruş" isimli, erkekler kayakla atlama fotoğrafını seçti.

Haber kategorisinde seçimini, Ali Atmaca'nın çektiği ve tahıl ürünlerini taşıyan Ukrayna gemisini konu alan "Ekmek Teknesi"nden yana yapan Çelen, çevre ve yaşam kategorisinde de Arktik Okyanusu'nda deniz memelilerinin gözlemlenmesini yansıtan Şebnem Coşkun'a ait "Denizin İncileri" adlı fotoğrafı oyladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Çelen, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement