UEFA Şampiyonlar Ligi - Son Dakika
Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur maçları bu akşam oynanan karşılaşmalarla devam etti.

12.03.2014 23:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur maçları bu akşam oynanan karşılaşmalarla devam etti. Barcelona ve Paris Saint-Germain gecenin çeyrek final vizesi alan takımları oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçında İspanyol devi Barcelona, kendi evinde İngiliz temsilcisi Manchester City ile karşılaştı. Sahaya ilk karşılaşmayı 2-0 kazanmanın avantajıyla çıkan Barcelona, rakibini İspanya'daki mücadelede de 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Barcelona'nın gollerini Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi ve Daniel Alves kaydederken, Manchester City'nin tek golü ise Kompany'den geldi. City'li futbolcu Zabelata mücadelenin 78. dakikasında ikinci sarı kartını görerek, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Gecenin diğer mücadelesinde ise Paris Saint-Germain, Almanya'da 4-0 kazandığı maçın rövanşında Bayer Leverkusen ile karşılaştı. 4-0'lık avantajın rahatlığıyla maça çıkan Fransız temsilcisi, kendi evinde oynadığı mücadeleyi de 2-1 kazandı ve çeyrek finale yükselen ekip oldu. Paris Saint-Germain'in golleri Marquinhos ve Lavezzi'den gelirken, Bayer Leverkusen'in tek golünü ise Sidney Sam kaydetti. Bayer Leverkusen'de milli futbolcu Ömer Toprak ve Türk asıllı futbolcu Eren Derdiyok 90 dakika sahada kalırken, bir diğer Türk asıllı futbolcu Emre Can ise 68. dakikada gördüğü ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı. - İSTANBUL

UEFA Şampiyonlar Ligi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor UEFA Şampiyonlar Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement