İtalya'nın Alassio kentinde devam eden "Alassio Edison Cup" turnuvasının ikinci maçında Rusya, evsahibi İtalya'yı 3-2 yendi.
Palasport Ravizza'da oynanan iki önemli ekibin mücadelesi büyük çekişmeye sahne oldu ve 118 dakika sürdü.
İtalya, ilk seti 25-12'lik skorla rahat bir şekilde alırken, 2. seti 26-24, 3. seti de 25-23 rakibi Rusya'ya kaybetti. Maçın 4. setinde oyuna tutunan evsahibi ülke, seti 25-22 kazanarak, maçı final setine taşıdı.
Final setinin son bölümünde İtalya'nın hatalarını iyi değerlendiren Rusya, seti 15-11, maçı da 3-2 kazanmayı başardı.
Bu sonuçla Rusya, turnuvayı bir mağlubiyet, bir galibiyetle tamamlamış oldu. İtalya ise turnuvadaki son maçında, yarın TSİ 19.00'da Türkiye ile karşılaşacak.
Muhabir: Barış Seçkin
Yayıncı: Tarkan Demir - ALASSIO
Son Dakika › Spor › Voleybol: Alassio Edison Cup Turnuvası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.