Yalovalı Bisikletçi Birinci Oldu - Son Dakika
Spor

Yalovalı Bisikletçi Birinci Oldu

Yalovalı Bisikletçi Birinci Oldu

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından İstanbul Arnavutköy’de düzenlenen “Salcano Princes Island Mtb Cup” yarışında, Yalova Gençlikspor sporcusu ve antrenörü Kamil Alev, "ulusal" kategoride birinci oldu.

09.03.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından İstanbul Arnavutköy'de düzenlenen "Salcano Princes Island Mtb Cup" yarışında, Yalova Gençlikspor sporcusu ve antrenörü Kamil Alev, "ulusal" kategoride birinci oldu.

2015 yılındaki yarışma, Arnavutköy Belediyesi ve bisiklet markası olan Salcano sponsorluğunda gerçekleştirildi. Arnavutköy'de oluşturulan parkurda ikisi uluslararası, dördü de ulusal olmak üzere toplam 6 kategoride yarışlar yapıldı. Elit Erkekler ve Elit Bayanlar kategorileri uluslararası, Genç Erkekler, Master Erkekler, Yıldız Erkekler ve Yıldız Bayanlar ise ulusal kategoride yapıldı. Büyük çekişmenin sahne olduğu ulusal kategoride Yalovalı sporcu Kamil Alev yarışmayı birinci olarak tamamladı.

Salcano Princes Island Mtb Cup ulusal kategoride birinci olan Yalovalı sporcu Kamil Alev, "Dik rampaların olduğu ve çamur ile daha da zorlaşan zeminde mücadele ettim. Parkurun gevşek kum ile çakıllardan oluşması, bisikletimde aksaklıklar oluşmasına sebebiyet verse de yarışmayı birinci olarak tamamladığım için mutluyum" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalovalı Bisikletçi Birinci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement