Zafer Turan: "Bundan sonraki 5 maçı kazanabilme gücümüz var" - Son Dakika
Spor

Zafer Turan: "Bundan sonraki 5 maçı kazanabilme gücümüz var"

- Zafer Turan: "Bundan sonraki 5 maçı kazanabilme gücümüz var" Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan, Gençlerbirliği karşısında aldıkları 2-0'lık mağlubiyetin ardından "Bundan sonra 5 maç var. 5 maçı da kazanabilecek gücümüz var. Kazanırsak hedefe ulaşacağımızı da biliyoruz" dedi.

12.04.2023 23:13  Güncelleme: 00:01

- Zafer Turan: "Bundan sonraki 5 maçı kazanabilme gücümüz var"

İSTANBUL - Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan, Gençlerbirliği karşısında aldıkları 2-0'lık mağlubiyetin ardından "Bundan sonra 5 maç var. 5 maçı da kazanabilecek gücümüz var. Kazanırsak hedefe ulaşacağımızı da biliyoruz" dedi.

Eyüpspor, Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında sahasında karşılaştığı Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup oldu. Müsabakanın ardından Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Maç sonucundan dolayı hayal kırıklığı yaşadıklarını söyleyen Turan, "Maçtan önce bunları düşünmediğimiz bir maç sonucu ile karşılaştık. Çok kötü başladık. Rakip çok dirençli başladı. Tepki veremedik. Oyunu domine etmek istiyorduk. Topun bizde kalmasını sağlayıp pozisyonlar bulmak istiyorduk. Mücadele gücünüz zayıflayınca maçta sıkıntılar oluyor. Rakibe tamamen orta sahayı kaptırdık. Dezavantajla maçı tamamladık. Buna rağmen birçok pozisyonumuz vardı. Değerlendirsek maçı çevirebilirdik, değerlendiremedik. Üzücü sonuçla karşılaştık. Bundan sonra 5 maç var. 5 maçı da kazanabilecek gücümüz var. Kazanırsak hedefe ulaşacağımızı da biliyoruz. Sezonun sonunda inşallah istediğimiz sonuca ulaşırız" şeklinde konuştu.

Zafer Turan: "Bundan sonraki 5 maçı kazanabilme gücümüz var"
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Zafer Turan: 'Bundan sonraki 5 maçı kazanabilme gücümüz var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement