Adobe'un İpad Dersi Canlı Yayında! - Son Dakika
Teknoloji

Adobe'un İpad Dersi Canlı Yayında!

Adobe\'un İpad Dersi Canlı Yayında!

Cep ve tablet için içerik geliştirme hakkında her şey, canlı yayında burada anlatılacak! İzleyin...

04.01.2012 14:00

Adobe tarafından düzenli olarak yapılan e-seminerlerin 100.'sü 4 Ocak Çarşamba günü saat 13.00'da canlı yayınlanıyor. Canlı yayını ikinci sayfamızda seyredebileceksiniz. 'Tablet için Tasarla! iPad ve Android için Dijital Yayıncılık Nasıl Yapılır?' başlığı altında yapılacak e-seminerde katılımcılar, iPad 2 gibi pek çok sürpriz hediye kazanma şansı da yakalayacak.

Canlı yayın, saat 13: 00'dan itibaren ikinci sayfamızda seyredilebilecek.

AdobeGunlugu.com tarafından 100. yayına özel, canlı yayında gerçekleştirilecek e-seminerde Adobe Creative Suite ve Digital Publishing Suite kullanarak dijital bir yayının tasarımı, tasarıma multimedya ve interaktif özellikler eklenmesi, iPad ve Android platformlarında çalışan birer uygulamaya dönüştürülmesi gibi konular işlenecek.

Adobe Akdeniz Ülkelerinden ve Türkiye'den Sorumlu Teknik Satış Müdürü Barış Özcan, Adobe uzmanları Halid Özgür ve Erhan Meydan'ın yanı sıra sürpriz konukların konuşmacı olarak katılacağı etkinliğe yayıncıların, reklam ajanslarının, interaktif ajansların ve kreatif profesyonellerin katılması bekleniyor.

Dijital Yayıncılık Stratejisi; InDesign, Photoshop ve Illustrator ile görsel tasarım; Dreamweaver ve Edge ile HTML5 interaktif içerik tasarımı ve Digital Publishing Suite ile iPad ve Android için uygulama üretimi konularının ele alınacağı Adobe 100. e-seminer için katılım formunu dolduranlar, iPad 2 ve sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayacak.

Adobe 100. e-seminer tanıtım videosunu izlemek için:

http://www.adobegunlugu.com/canli-yayina-davet-tablet-icin-tasarla/

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Adobe'un İpad Dersi Canlı Yayında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement