Gran Turismo 6 Resmen Ortaya Çıktı - Son Dakika
Teknoloji

Gran Turismo 6 Resmen Ortaya Çıktı

Gran Turismo 6 Resmen Ortaya Çıktı

Açıklandı, açıklanacak derken Gran Turismo 6 sonunda resmiyete kavuştu. Yeni bir grafik motoruyla hazırlanan yapım geniş bir araç yelpazesi sunacak. Günlerdir konuşulan Gran Turismo etkinliği ...

18.05.2013 11:59

Açıklandı, açıklanacak derken Gran Turismo 6 sonunda resmiyete kavuştu. Yeni bir grafik motoruyla hazırlanan yapım geniş bir araç yelpazesi sunacak.

Günlerdir konuşulan Gran Turismo etkinliği gerçekleşti ve sonunda beklenen oyun da duyuruldu. Gran Turismo 6 resmi olarak ortaya çıkmış oldu. Verilen bilgilere bakarsak 1200 adet araç oyunda olacak ve kullanıcılar kendi araçlarını da yapabilecek. Ayrıca 33 farklı mekanda 71 adet pist oyuncuları bekliyor.

Tabii ki belirtilenlere bakarsak DLC'ler ile birlikte araç ve pist sayısı da artacak. Oyunun teknik kısımları da oldukça ilgi çekici. Zira GT6′da yeni bir motor kullanılıyor. Yeni grafik motorula birlikte fizik motoru da oyuna dahil ediliyor. Diğer yandan yapımın geliştirilmesinde aerodinamik, denge gibi konularda KW Automative ve Yokohama Rubber ile iş birliğine gidilmiş. Bu iş birliğinde frenden, süspansiyona kadar daha birçok ince detay ele alınmış. Zaten serinin önceki oyunlarından ne kadar gerçekçi ve detaylı olduğunu biliyoruz. Yeni oyun bu konuda en iyi tecrübeyi sunacak gözüküyor. Yapım PS3′e yüksek ihtimalle sonbahar veya kış döneminde çıkacak. Temmuz ayında da demosu yayınlanacak. Ayrıca GT6′nın mobil cihazlar ve PC için yayınlanacak olan sosyal uygulaması da var. Lafı daha fazla uzatmadan GT6′nın videosu ile sizleri başbaşa bırakıyoruz.

Gran Turismo 6

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Gran Turismo 6 Resmen Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement