Hafta Sonu Paketleriyle Dolu Dolu Wolfteam! - Son Dakika
Teknoloji

Hafta Sonu Paketleriyle Dolu Dolu Wolfteam!

Hafta Sonu Paketleriyle Dolu Dolu Wolfteam!

Türkiye'nin yeniliklere doymayan en iyi MMOFPS oyunu Wolfteam'de hafta sonu paketleri devam ediyor.

05.09.2015 09:01

Hafta-Sonu-Paketleriyle-Dolu-Dolu-Wolfteam!

Türkiye'nin yeniliklere doymayan en iyi MMOFPS oyunu Wolfteam'de hafta sonu paketleri devam ediyor. Yıldız Savaşları ve Karakter paketleriyle rakiplerinizin bir adım önüne geçmek senin elinde! Yıldız Savaşları paketinin içinde GW-106, BIG KID, EM-202, Mavi Mayın ve bir çok daha eşya seni bekliyor! Üstelik bu eşyaların hepsi 180 günlük! Ama bu paketi almak için acele etmelisin çünkü 3 adet ile sınırlı! Herkesten once davranırım, bu paketi mutlaka ben alırım diyorsan acele et! Hafta sonu 3 adet ile sınırlı bu Yıldız Savaşları paketini sakın kaçırma!

Bununla beraber Karakter Paketleri de Cumartesi saat 23: 59'a kadar oyunda olacak. Birbirinden güzel karakterlerin yer aldığı bu paket tam sana göre!

Joygame

Joygame, 2009 yılından yani kuruluşundan bu yana yayıncı ve yapımcı olarak Dijital Eğlence sektöründe oyun ve eğlence severlere hizmet veren Türkiye'nin lider online oyun yayıncısı ve en büyük oyun firmalarından biridir. Joygame'nin amacı, Türkiye'nin Dijital Eğlence Sektöründeki büyük boşluğunu kapatarak, Türk oyun severlerin beklentilerine ve ihtiyaçlarına karşılık bir hizmet anlayışı ile Türkiye pazarına bunları lokalize ederek en kaliteli online oyunları ve eğlenceyi sunmaktır.

7/24 Müşteri desteği, A'dan Z'ye oyun lokalizasyonu, yerel pazar ve bölgesel pazarlamaya verilen değer, online ve offline aktiviteler, sosyal ağlardaki eğlence ortamı ve online oyun keyfini birleştiren yapısı, oyuncular için kolay ödeme seçenekleri, MMOFPS, MMORPG, MMO Aksiyon, Sosyal Oyunlar, Casual Oyunlar ve Mobil Oyunlar, Flash ve HTML5 gibi oyun kategorileri Joygame'nin sunduğu ürün yelpazesinin sadece bir bölümüdür.

Coca-Cola, Fanta, Turkcell, GNCTRKCLL, Electronic Arts gibi Türkiye ve Global'de köklü firmalar ile iş ortaklıkları yapan Joygame, dijital eğlenceyi sunmanın yanı sıra bu vizyonu farklı sektörlere de tanıtarak sektörün büyümesine çok büyük katkı sağlamaktadır.

2011 yılının ilk yarısından itibaren açılan Joygame Mısır ofisi, Kuzey Afrika ve Orta Doğu ülkelerine lokal olarak Arapça hizmet vermeye başlamıştır. Joygame'in ana hedeflerinden biri de 400 milyondan fazla nüfusa sahip bu bölgede Türkiye'deki gibi lider oyun şirketi olmaktır. Kore'nin en büyük ve sektörünün duayen firmalarından Netmarble'in ortaklığı ile beraber global pazardaki yerini de alan Joygame hedeflerine bir yeni bölgeyi daha eklemiştir.

Joygame, başarması çok zor olan 90.000 anlık oyuncu sayısı, 35.000.000+ üyesi, 3+ milyon aktif oyuncusuyla 5 yıl gibi bir sürede büyük başarılara ulaşmıştır. 50'den fazla yerel ve global ödüle layık görülmüştür. Joygame, Joygame Arabic, Joygame Global, Joygame TV, Radyo Jeton, anime portalı JoyOtaku ve Joygame-sport Joygame'nin dijital eğlence ve oyun sektörüne armağan ettiği markalardan bazılarıdır.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Hafta Sonu Paketleriyle Dolu Dolu Wolfteam! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kerem cem: Kerem. Cem 0 0 Yanıtla

Advertisement