Hitman'den 2 Büyük Sürpriz! - Son Dakika
Teknoloji

Hitman'den 2 Büyük Sürpriz!

Hitman\'den 2 Büyük Sürpriz!

Yılların eskitemediği efsane oyun Hitman'de, suikastçimizin hedefine kimsenin beklemediği, 2 sürpriz suçlu takılıyor!

16.12.2016 00:05

En iyi yılbaşı filmleri dendiğinde aklınıza pek çok isim geliyor olabilir ama "Evde Tek Başına" serisinin bu listede önemli bir yeri hak ettiği kesin. Şimdi ise bu filmin iki kötü karakteri Harry ve Marv, Hitman'in Paris bölümünde bir çift hırsız olarak kendilerine yer bulmuş durumda.

Bu eklenti, ilk olarak Twitter kullanıcısı @CountZio tarafından fark edildi ve görev tanımlaması ile beraber bir ekran görüntüsü yayınlanmış durumda.

Görünene göre iki suçlu, "başarısız soygun denemeleri ve alakalı şiddetli suçların kendilerini zorunlu bırakmasının ardından" ABD'den Paris'e gittiler. Artık ikili, Hitman'in ilk bölümünde yer almaktalar ve görev bilgisinde belirtilene göre öldürülmeleri veya "büyük bir ön yargı ile emekli edilmeleri" gerekiyor.

Bu yılın Hitman için oldukça iyi geçtiği söylenebilir. Pek çok kişi, serinin yeni oyununun bölümler halinde yayınlanacağı duyurulduğunda şüphe ile yaklaşmıştı. Ancak IO Interactive geliştiricileri, bölümlü oyunların yeterince sık ve büyük içerikler halinde sunulduklarında başarılı olabileceğini göstermiş durumdalar...

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Hitman'den 2 Büyük Sürpriz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement