Sony, Playstation 4'ü Hiç Bu Kadar Ucuza Satmadı - Son Dakika
Teknoloji

Sony, Playstation 4'ü Hiç Bu Kadar Ucuza Satmadı

Sony, Playstation 4\'ü Hiç Bu Kadar Ucuza Satmadı

Sony, PlayStation'ın yirminci yılı şerefine yeni nesil oyun konsolu PlayStation 4'ü kısa bir süreliğine hiç olmadığı kadar ucuza sattı.

10.12.2014 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sony, PlayStation'ın yirminci yılı şerefine yeni nesil oyun konsolu PlayStation 4'ü kısa bir süreliğine hiç olmadığı kadar ucuza sattı.

Sony, PlayStation'un yirminci yılını kutlamaya devam ediyor. Yirmi yıl boyunca oyun sektöründe sadece PlayStation ismiyle bile büyük değişikliklere imza atan Sony, PlayStation '94 Shop isimli dükkanı ile tüm PlayStation hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı. Bu mağaza içerisinde konsol ve oyunların dışında, üzerinde PlayStation motifleri bulunan kupa, kazak, çorap ve t-shirt gibi bilumum eşya bulmak da mümkün.

Geçtiğimiz gün, İnglitere'de bulunan PlayStation '94 Shop'a gelen ilk 94 (olayı anladınız mı?) kişi, Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 4'ün yirminci yıla özel sürümünü sadece 19,94£'e (olayı anladnız mı?) satın alma imkanına sahip oldu. Görülen büyük ilginin ardından Sony'nin Birleşik Krallık CEO'su Fergal Gara, kampanyanın bu kadar fazla ilgi görmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ve bu özel kampanyanın çok yakında tekrarlayacağını belirtti.

The post Sony, PlayStation 4'ü Hiç Bu Kadar Ucuza Satmadı appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: Siberguvenlikhaberleri

Son Dakika Teknoloji Sony, Playstation 4'ü Hiç Bu Kadar Ucuza Satmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement