Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz! - Son Dakika
Teknoloji

Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz!

Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz!

İşte haftanın filmleri köşemizdeki vizyona giren filmler!

29.08.2014 12:31

İşte haftanın filmleri köşemizdeki vizyona giren filmler!

1. Süper Baba ( Delivery Man)

20 yıl önce sperm bağışında bulunmuş bir adamın 533 çocuğu olduğunu ve bu çocuklardan 142 tanesinin babalarını bulmak için mahkemeye başvurduğunu öğrenmesini ve ardından yaşadıklarını anlatan film son derece ilginç ve çekici bir hikayeye sahip.  Özellikle komedi filmlerinde oldukça başarılı performanslar sergileyen Vince Vaughn 'un başrolde olduğu Süper Baba haftanın komedi filmi.

2.Bizi Kötüden Koru (Deliver US from Evil)

Bir polis memurunun bir suç serisini çözmeye çalışması esnasında anlam vermediği olaylarla karşılaşması ve bunlarla başa çıkabilmek için şeytan çıkarma konusunda bilgili ve sıra dışı bir rahip ile çalışmaya başlaması ve ardından gelen olaylar silsilesi ile başlayan korku dolu dakikaları konu edinen film gerilim, korku dalında sizlere sunulmuş.

3. Azazil: Düğüm

Anne ve babasından kalan evde yaşayan bir genç kızın sevgilisi ile yaptığı bir gezinti esnasında birlikte bir köpeğe çarpmaları ve köpeği öldürmeleri sonrasında kızın yaşadığı kabus dolu günleri konu edinen film  metafizik uzmanı Salih Memişoğlu'nun yaşadığı gerçek olaylardan kurgulanmış. Korku dalında sıradışı bir film olan Azazil: Düğüm bir yerli film.

4. Yatak Dersleri

Bir dergi çalışanı olan ve sorunsuz bir hayata sahip olan Emma yaşadığı bir ilişki sonucunda yatakta başarılı olamadığını öğrenir ve bu konuda başarılı olmak için her yolu denemeye başlar. İş arkadaşı Tristian ile girdiği savaşı bakalım kim kazanacaktır?

5. Belalı Rehine (Life of Crime)

Son derece zengin bir adamın eşi fidye için kaçırılır. Ancak bu sefer durumda bir yanlışlık vardır adam karısını geri almak istemiyordur. Gerçekten komik bir hikayeye sahip Belalı Rehine filmi komedi ve suç türünde siz izleyicilere eğlenceli bir sinema keyfi yaşatmayı hedefliyor.

6. Uçaklar: Söndür ve Kurtar

Arabalar film serisinin Uçaklar ile ilgili yapılmış versiyonu diyebileceğimiz Uçaklar: Söndür ve Kurtar haftanın animasyon filmi.

The post Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement