Yeni Polis Akademisi Filmi Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Polis Akademisi Filmi Geliyor

Yeni Polis Akademisi Filmi Geliyor

Efsane komedi serisine yeni bir halka daha eklenecek.

06.04.2014 04:02
Mahmut Saral - -

Sinema tarihinin komedi klasiklerinden olan Polis Akademisi serisi (Police Academy), yıllar sonra yeni bir filmle dönüş yapıyor. New Line Cinema'dan gelen bilgiye göre bu filmi yapmak için ünlü skeç komedi Key & Peele'nin arkasındaki isimler Keegan- Michael Key ve Jordan Peele ile anlaşma imzalandı. Ayrıca orijinal filmin yapımcısı Paul Maslansky'nin de film ekibinde olması bekleniyor.


İlk film, Warner Bros. tarafından 1984 yılında yayınlanmış ve büyük ilgi görmüştü. Filmde Steve Guttenberg'in canlandırdığı Mahoney isimli karakter ve ekipteki farklı tarzlara sahip birçok karakter, sinema seyircisi tarafından övgü almıştı. Son film ise 1994'te gelmişti ve ekip, Moskova'daydı. Sonrasında çizgi film serisi ve birçok yan ürünü de yapıldı. Şimdiye kadar hazırlanan 7 Polis Akademisi filminin toplam hasılat miktarı, Boxofficemojo'da yer alan verilere göre 250 milyon dolar.


New Line Cinema, son birkaç yıldır yeni bir Polis Akademisi filmi için çalışmalar yürütüyordu. Seriye yeni bir soluk getirmesi beklenen bu filmde özellikle genç ve güldürmeyi becerebilen yetenekli oyunculara yer verilecek. Ana amaçlardan bir tanesi de müzikal temayı koruyabilmek.


Yeni gelişmeler oldukça sizleri haberdar edeceğiz.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni Polis Akademisi Filmi Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement