Antalya Düşünce Platformu, Ukrayna'dan misafir ettiği savaş mağduru çocuklara unutulmaz bir gece yaşattı - Son Dakika
Yaşam

Antalya Düşünce Platformu, Ukrayna'dan misafir ettiği savaş mağduru çocuklara unutulmaz bir gece yaşattı

Antalya Düşünce Platformu, Ukrayna\'dan misafir ettiği savaş mağduru çocuklara unutulmaz bir gece yaşattı

Antalya Düşünce Platformu, Ukrayna'dan misafir ettiği savaş mağduru çocukların bir haftalık tatilini Freedom Jazz konseri ile tamamladı. Gecede keyif dolu anlar yaşandı. Platform başkanı Halil Güvenbaş, çocuklara olan bağlarını ve Ukrayna'dan gelen destekleri dile getirerek dostluk köprüsü kurduklarını belirtti. Ukraynalı çocuklar gece sonrası ülkelerine döndü.

22.07.2023 16:02

Antalya Düşünce Platformu Ukrayna'dan misafir ettiği savaş mağduru çocukların bir haftalık tatili sonrası unutulmaz bir gece ile geziyi tamamladı.

Bir haftadır Antalya'da tatilde olan savaş mağduru çocuklar Aden World Family Fun Fest ve Ukrayna'nın popüler müzik grubu Freedom Jazz konseri ile tatillerini tamamladılar. Antalya'da yaşayan Ukraynalıların ve Antalyalıların da katıldığı gecede keyif dolu anlar yaşandı.

Gecede konuşan Antalya Düşünce Platformu başkanı Halil Güvenbaş "Bir haftadır misafir ettiğimiz çocuklara güzel bir veda gecesi düzenlemek istemiştik. Kendileri ile bir hafta boyunca anlamlı bağlar kurduk, artık onlar da bizim birer evladımız oldular. Gerek Ukrayna'dan gelen gerek buradan bizlere destek veren her iki devlet yetkililerine de yürekten şükranlarımı sunuyorum. Bu bir dostluk köprüsüdür, Antalya halkı adına iyi şeyler yaptığımızı düşünüyoruz" dedi.

Ukraynalı çocuklar gece sonrası ülkelerine dönmek üzere yola çıktılar. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Antalya Düşünce Platformu, Ukrayna'dan misafir ettiği savaş mağduru çocuklara unutulmaz bir gece yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement