ASKON Adana Şube Başkanı: Aile kavramının önemi kayboluyor - Son Dakika
Yaşam

ASKON Adana Şube Başkanı: Aile kavramının önemi kayboluyor

ASKON Adana Şube Başkanı: Aile kavramının önemi kayboluyor

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, son zamanlarda aile kavramının önemini kaybetmeye başladığını ve bu durumun gençler üzerinde olumsuz etkiler bıraktığını söyledi. Yüreğir İlçe Müftüsü Dr. Süleyman Şahin ise ziyaretin sonunda ev sahibi Recep Çalışkan'a teşekkürlerini ileterek, 'Bu vatan hepimizin, bu camiler hepimizin, bu gençler bizim ve her birimiz birer din görevliliğinin yanında birer din gönüllüsüyüz' dedi.

06.11.2023 10:40  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, son zamanlarda aile kavramının önemini kaybetmeye başladığını bu durumun gençler üzerinde olumsuz etkiler bıraktığını söyledi.

Yüreğir İlçe Müftüsü Dr. Süleyman Şahin, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan'ı ziyaret ederek, dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

ASKON Başkanı Recep Çalışkan, ziyarette gençliğin önemine vurgu yaparak, gençlerin cami ve cemaati sevmesi gerektiğini ifade etti. Çalışkan, ayrıca ahlaklı, imanlı, vatanını ve milletini seven bir neslin, şuurlu imamların rehberliğinde yetişebileceğini belirterek, "Son zamanlarda aile kavramı önemini kaybetmeye başladı. Bu durum gençler üzerinde olumsuz etkiler bırakıyor" dedi.

Yüreğir İlçe Müftüsü Dr. Süleyman Şahin ise ziyaretin sonunda ev sahibi Recep Çalışkan'a teşekkürlerini ileterek, "Bu vatan hepimizin, bu camiler hepimizin, bu gençler bizim ve her birimiz birer din görevliliğinin yanında birer din gönüllüsüyüz" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam ASKON Adana Şube Başkanı: Aile kavramının önemi kayboluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement