İstanbul'da sağanak yağış etkili oldu - Son Dakika
Yaşam

İstanbul'da sağanak yağış etkili oldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nin İstanbul için uyarı yapmasının ardından kent genelinde sağanak yağış etkili oldu. Turist ve vatandaşlar yağmurdan korunmak için şemsiyelerini kullanırken bazıları ise koşarak kaçmaya çalıştı.

11.11.2023 15:53  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- İstanbul'da sağanak yağış etkili oldu

İSTANBUL - Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nin İstanbul için uyarı yapmasının ardından kent genelinde sağanak yağış etkili oldu. Öte yandan yağışa İstiklal Caddesi'nde yakalanan turist ve vatandaşlardan bazıları şemsiyeleri ile yağmurdan korunurken kimisi de koşarak kaçmaya çalıştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi bugün öğle saatlerinden itibaren İstanbul'da lodos fırtınası ve sağanak yağışın etkili olacağı konusunda uyarıda bulunmuştu.

Uyarıların ardından bugün saat 13.40 sıralarında İstanbul'da sağanak yağış etkili oldu.

Taksim Meydanı'nda bir anda bastıran yağmur, turist ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağışa yakalanan bazı turist ve vatandaşlar şemsiyeleri ile yağmurdan korunurken kimisi de koşarak kaçmaya çalıştı.

İstanbul\'da sağanak yağış etkili oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam İstanbul'da sağanak yağış etkili oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement