Kahramanmaraşlı İki Şehit, Karşılıklı Daire Alacakmış - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kahramanmaraşlı İki Şehit, Karşılıklı Daire Alacakmış

Kahramanmaraşlı İki Şehit, Karşılıklı Daire Alacakmış
06.09.2016 13:01  Güncelleme: 16:32

Çukurca'da iki gün arayla şehit düşen piyade uzman çavuş Haşim Yenigül ile piyade uzman onbaşı Serkan Bursalı'nın, karşılıklı daire almayı planladıkları ortaya çıktı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, terör örgütü PKK'lıların saldırısında iki gün arayla şehit olan piyade uzman çavuş 27 yaşındaki Haşim Yenigül ile piyade uzman onbaşı 25 yaşındaki Serkan Bursalı'nın yakın arkadaş oldukları, aynı binada karşılıklı daire almayı kararlaştırdıkları ortaya çıktı.

ÇİFTE ACI YAŞADILAR

Çukurca kırsalında geçen cumartesi günü PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Haşim Yenigül'ün babası Metin Yenigül taziyeleri kabul ederken, oğlunun en yakın arkadaşı uzman onbaşı Serkan Bursalı'nın da pazartesi günü şehit olmasıyla çifte acı yaşadıklarını söyledi.

ORTAK KARAR ALMIŞLARDI

Bir nakliyat şirketinde şoförlük yapan Metin Yenigül, oğlu Haşim ile Serkan'ın aynı apartmanda karşılıklı dairelerde oturma hayalleri olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Oğlum Haşim'in kayınpederi ile Serkan'ın babası Mehmet ağabey komşular. Biz de aileler olarak oradan tanıyoruz. Oğlum zaten Serkan ile iyi arkadaştı. Aile dostlarımız arkadaşlarımız, kardeşimiz, beraber yedik, beraber içtik. Yani söylenecek söz çok. Daha önce ikisi ortak karar alıyorlar. İşte 'yılbaşından sonra aynı binadan karşılıklı daire alalım' demişler. Aynı binadan karşılıklı ev almaya karar vermişler. O da kısmet olmadı. Vatan sağ olsun."

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Kahramanmaraşlı İki Şehit, Karşılıklı Daire Alacakmış - Son Dakika


Advertisement