Konya'da Dünya Çocuk Hakları Günü kutlamaları - Son Dakika
Yaşam

Konya'da Dünya Çocuk Hakları Günü kutlamaları

Konya\'da Dünya Çocuk Hakları Günü kutlamaları

Konya'da 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü çerçevesinde 'Çocuk Hakları Her Yerde' temalı farkındalık etkinliği düzenlendi. Programda çocuklara çeşitli etkinlikler ve hediyeler sunuldu.

26.11.2023 16:53  Güncelleme: 16:58

Konya'da 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kutlamaları çerçevesinde "Çocuk Hakları Her Yerde" temalı farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.

20 Kasım'da tüm dünyada anılan Dünya Çocuk Hakları Günü Konya'da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu çerçevede Konya Çocuk Hakları İl Komitesi tarafından "Çocuk Hakları Her Yerde" temalı özel bir farkındalık etkinliği düzenlendi. Bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen programda, çocuklara yönelik bir dizi etkileşimli etkinlikler yapıldı. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte; ailelere ve çocuklara yapboz, çikolata, kek, rüzgar gülü, satranç, el broşürü, anahtarlık, bileklik, zeka seti, robotik kodlama seti, boyama kitabı, balon gibi 10 bin adet çeşitli hediye dağıtıldı. Katılımcılar ve çocuklar yüz boyama ve animasyon gösterileriyle unutulmaz anlar yaşadı.

Konya Valiliği, belediyeler, gençlik spor il müdürlüğü, ticaret il müdürlüğü, Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi öğrencileri ve Torku gibi kurumların desteklediği programa, Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli, Ticaret İl Müdürü Mustafa Çağlayan, İl Müdür Yardımcıları ve Çocuk Hakları İl Koordinatörü Fatma Tutuk katıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Konya'da Dünya Çocuk Hakları Günü kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement