Nevşehir'de sel sularına kapılan çift hayatını kaybetti - Son Dakika
Yaşam

Nevşehir'de sel sularına kapılan çift hayatını kaybetti

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde, içinde bulundukları otomobil ile sel sularına kapılan Şevket Şimşek (62) ile eşi Zöhre Şimşek (60), hayatını kaybetti. Olay, saat 20.00 sıralarında Gülşehir ilçesi Tuzköy Mahallesi tuz ocağı mevkisinde meydana geldi.

04.09.2023 00:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NEVŞEHİR'in Gülşehir ilçesinde, içinde bulundukları otomobil ile sel sularına kapılan Şevket Şimşek (62) ile eşi Zöhre Şimşek (60), hayatını kaybetti.

Olay, saat 20.00 sıralarında Gülşehir ilçesi Tuzköy Mahallesi tuz ocağı mevkisinde meydana geldi. Şevket Şimşek yönetimindeki 40 EK 339 plakalı otomobil, seyir halindeyken sağanak yağmur başladı. Etkili olan sağanak sele dönüşürken seyir halindeki otomobil de taşkınla sürüklendi. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler çiftin bulunması için çalışma başlattı. Bölgede çalışma yapan ekipler, sel sularına kapılan otomobili boş halde buldu. Sel sularında gözden kaybolan Şevket ve Zöhre Şimşek çiftinin cansız bedenleri, yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından araçlarına 500 metre uzaklıkta bulundu. Çiftin cenazesi otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı. (DHA)

Nevşehir\'de sel sularına kapılan çift hayatını kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Nevşehir'de sel sularına kapılan çift hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement